Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo taky mišmaš miluji . Když máme…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a mišmaš krůtí maso…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Neví někdo, co je s Petram? Nedávno jsem pro známou hledala…“ Nadja, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 21 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Přečtěte si Zobrazit více
26. 3. 2014 19:57
26. 3. 2014 19:42
26. 3. 2014 18:12
Potom práca tých, čo varia, nádherne fotia, aby tu tak prezentovali svoju prácu, akosi stráca zmysel.
26. 3. 2014 17:30
26. 3. 2014 16:57
Kdyz nekdo nevi oc jde, pouzije Google, ktery mu orig. korbacik ukaze(foto), vysvetli a dokonce i nauci jak ho vyrobit. Coz mozna mel udelat i p.Hruska, nez uverejnil tento svuj radoby korbacik, kt. bude neomylne chutnat jako mozzarella, coz je 1.mistifikace, protoze jeho chut je ve skutecnosti hodne odlisna.
A tvrdi-li nekdo,ze se tady vede diskuze jako ve slepicarne, myli se. Toto je diskuze o podstate veci, ktere vedou logicky uvazujici lide se slepicemi, ze pribinka?
Co se tyce ilustrativni fotografie, postacil by odkaz ne foto koupeneho vyrobku s vyuzenym pravym korbacikem, coz je jen dalsi mistifikace.
26. 3. 2014 15:48
Práve preto topky navštevujeme a ostávame tu, že sú iné ako niektoré ďalšie weby o varení.
26. 3. 2014 14:24
26. 3. 2014 14:08
Co se týče pana Hrušky, je jasné, že pouze čerpá recepty z netu, i odsud, a prezentuje je jako svoje. Já jeho pořadještě neviděla a ani se na jeho shlédnutí nechystám, zas se z " nikoho" stal " někdo ".
26. 3. 2014 13:31
Já jsem napsal, že bych tu ilustrační fotku byl schopen akceptovat a hned řeknu proč. Vůbec jsem totiž netušil, jak vypadá korbáčik a fotku jsem si musel najít jinde. Z toho plyne, že bych jako kuchař amatér rád viděl, jak to má zhruba vypadat a při přípravě pokrmu by mi to pomohlo. A to je to, oč tu vlastně jde. No a až to někdo vyfotí podle receptu, tak se ilustrační fotka může smazat.
Tím neříkám, že se má dát ilustrační fotka k vařeným bramborám. Tam asi každý ví, jak vypadají.
Pěkných fotek jídel si vážíme a jsme za ně vděční. I díky nim jsou topRecepty tak oblíbené. Zároveñ předpokládám, že vaříte a fotíte hlavně proto, že vás to baví a ne proto, že vás k tomu nutíme.
Co se týče autorství zmíněného receptu., tak pan Hruška nebude původním autorem receptu, někde ho našel.
26. 3. 2014 11:57
Rozumiem dobre, že vlastne netreba pripravovať a fotiť jedlá, ktoré fotku nemajú ? Že stačí pridať niečo podobné, alebo odfotiť kúpené jedlo a pripísať pod to "ilustračná fotka" ?
Že možem odpísať recept z hocikade bez uvedenia zdroja, lebo každý má ten recept odniekiaľ a je mizivé percento receptov, ktoré sú vymyslené autorom ?
Som z toho zmetená...nechápem.
Předchozí 1 2 3 4