Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 14 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
17. 2. 2009 21:43
no co k tomu povedat....ako vidite vysledok....ake bolo to maso tmave pred spracovanim, tak po spracovani ostalo stale take tmave....a aj omacka....taketo tmave maso s omackou som este nevidela. priznam sa neochutnavala som ho nejako mohutne...len tak opatrne....v ziadnom pripade to nechutilo ako kralik, ktory otecko vytiahne z kotca, klepne a oderie ho. ani nahodou. maso sa rozpada, nebol problem ho upiect...asi za hodinu a pol. muz si na nom velmi pochutil a povedal, ze ma v sebe to maso nieco a nevie to popisat...potom sa o to pokusil a povedal...ze mal raz take susto ktore chutilo ako pecienka a raz take, ako keby ho mal ako jednohubku s jahodou...tak z toho som mudra nebola. ale to s tou pecienkou *jatra* mu asi prislo podobne lebo jedol kusok kde bola slanina a to s tou jahodou zas dostal asociaciu kvoli tym hrozienkam. ja by som to prirovnala k divine . maso sa nevlasuje, skor ako ked upeciete kuracie stehno, tak sa rozpadne na viacero kusov. no a ako som pisala tento komentar, tak mi zhorely zemiaky ako priloha k tejto kapibare
14. 2. 2009 22:45
14. 2. 2009 22:19
14. 2. 2009 22:05
14. 2. 2009 21:24
14. 2. 2009 21:23
14. 2. 2009 21:20
14. 2. 2009 21:19
14. 2. 2009 21:05
14. 2. 2009 20:59
14. 2. 2009 20:51
14. 2. 2009 20:39
img_0101.jpg
14. 2. 2009 20:28
14. 2. 2009 20:27
14. 2. 2009 20:07
1 2 Další