Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 8 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Odšťavněte si řapíkatý celer: Funguje jako afrodiziakum a pomůže i při hubnutí
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Dirty Martini Pasta: Těstoviny s chutí slavného drinku vás dostanou kombinací slaných oliv, voňavého citronu a výrazné gorgonzoly
17. 2. 2009 21:43
no co k tomu povedat....ako vidite vysledok....ake bolo to maso tmave pred spracovanim, tak po spracovani ostalo stale take tmave....a aj omacka....taketo tmave maso s omackou som este nevidela. priznam sa neochutnavala som ho nejako mohutne...len tak opatrne....v ziadnom pripade to nechutilo ako kralik, ktory otecko vytiahne z kotca, klepne a oderie ho. ani nahodou. maso sa rozpada, nebol problem ho upiect...asi za hodinu a pol. muz si na nom velmi pochutil a povedal, ze ma v sebe to maso nieco a nevie to popisat...potom sa o to pokusil a povedal...ze mal raz take susto ktore chutilo ako pecienka a raz take, ako keby ho mal ako jednohubku s jahodou...tak z toho som mudra nebola. ale to s tou pecienkou *jatra* mu asi prislo podobne lebo jedol kusok kde bola slanina a to s tou jahodou zas dostal asociaciu kvoli tym hrozienkam. ja by som to prirovnala k divine . maso sa nevlasuje, skor ako ked upeciete kuracie stehno, tak sa rozpadne na viacero kusov. no a ako som pisala tento komentar, tak mi zhorely zemiaky ako priloha k tejto kapibare
14. 2. 2009 22:45
14. 2. 2009 22:19
14. 2. 2009 22:05
14. 2. 2009 21:24
14. 2. 2009 21:23
14. 2. 2009 21:20
14. 2. 2009 21:19
14. 2. 2009 21:05
14. 2. 2009 20:59
14. 2. 2009 20:51
14. 2. 2009 20:39
img_0101.jpg
14. 2. 2009 20:28
14. 2. 2009 20:27
14. 2. 2009 20:07
1 2 Další