Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ maris, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Tato smutná zpráva mě taky zaskočila. Je mi to líto. Její…“ maris, před 2 hodinami
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 10 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak na čokoládou polévané linecké ve tvaru čajových sáčků? S přípravou pomůže foto návod
Cuketové zelí podle Jaroslava Sapíka máte hotové za pár minut: Nešetřete kmínem, radí slavný šéfkuchař
Znojemský nálev na okurky: Základem je správný poměr vody, octa a cukru, lehce pikantní chuť dodá křen
23. 8. 2015 09:51
18. 8. 2015 18:47
18. 8. 2015 18:23
17. 8. 2015 22:17
17. 8. 2015 19:57
17. 8. 2015 19:39
16. 8. 2015 21:12
16. 8. 2015 20:44
16. 8. 2015 20:30
16. 8. 2015 20:24
spagetka:díky Vám oběma, prohlídnu pořádně poklici a návod teda už bych asi nenašla, ale ze začátku to nedělalo
16. 8. 2015 17:03
16. 8. 2015 16:33
20150816_162640.jpg
16. 8. 2015 10:00
Jé hele, u značky Omni Perfect a i u dalších modernějších hrnců je pískání normální, když to dosáhne bodu varu a máš to po dovaření a vypnutí nechat dopískat . Tak to asi máš dobře.
(mně naštěstí tlakáče nepískaj, to by se mi taky moc nelíbilo)
16. 8. 2015 08:51
Předchozí 1 2