Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 16 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 18 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 19 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 13 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
2. 12. 2008 19:14
2. 12. 2008 18:23
2. 12. 2008 18:00
chlieb z celozrnnej múky je vždy hutnejší ako chlieb pečený len z pšeničnej múky. Ja vždy pečiem chlieb z 300 g hladkej pšeničnej múky, 100 g pohánkovej múky a 100 - 150 g buď celozrnnej alebo grahamovej múky. Pridávam 2 lyžice sušenej syrovátky. Pečiem na KLASIK-u. Používam výdy 1/3 kocky čerstvého droždia a chlie je výborný, nie hutný. Ale tiež som mala sprvu kadečo, čo sa mi nepáčilo Vložím recept.
2. 12. 2008 16:07
Peču chleby s živým droždím,přidávám do každého žitný kvásek (už ho mám víc,než rok starý ), chlebík pak dýl vydrží vláčný a nedrobí se při krájení.
Kvásek vlastně přidávám i do směsí, které občas kupuju v Lídlu. Chleba je víc nadýchaný a lehký.
2. 12. 2008 15:15
1. 12. 2008 23:55
1. 12. 2008 22:43
1. 12. 2008 22:29
1. 12. 2008 21:40
1. 12. 2008 21:24
ja totizto neviem ci dobre rozumiem, co je spaldova muka.....ja si myslim, ze spaldova je chlebova muka....obdobia muky hladkej..myslim, si pspravne?
1. 12. 2008 21:09
1. 12. 2008 21:04
no a co som sa naucila ako prve...nepouzivat hotovu sypku zmes. moze tam byt cokolvek napisane, ze to ma v sebe uz drozdie, ze je to idealny pomer....neviem...nemam s tym dobru skusenost. a tu je ten prevodnikhttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
1. 12. 2008 20:45
1. 12. 2008 20:30
1. 12. 2008 19:57
Předchozí 1 … 36 37 38 39 40 … 49 Další