Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 18 minutami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 9 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Připravte si domácí kandované ovoce sladké jako med. Při vánočním pečení ho oceníte!
2. 12. 2008 19:14
2. 12. 2008 18:23
2. 12. 2008 18:00
chlieb z celozrnnej múky je vždy hutnejší ako chlieb pečený len z pšeničnej múky. Ja vždy pečiem chlieb z 300 g hladkej pšeničnej múky, 100 g pohánkovej múky a 100 - 150 g buď celozrnnej alebo grahamovej múky. Pridávam 2 lyžice sušenej syrovátky. Pečiem na KLASIK-u. Používam výdy 1/3 kocky čerstvého droždia a chlie je výborný, nie hutný. Ale tiež som mala sprvu kadečo, čo sa mi nepáčilo Vložím recept.
2. 12. 2008 16:07
Peču chleby s živým droždím,přidávám do každého žitný kvásek (už ho mám víc,než rok starý ), chlebík pak dýl vydrží vláčný a nedrobí se při krájení.
Kvásek vlastně přidávám i do směsí, které občas kupuju v Lídlu. Chleba je víc nadýchaný a lehký.
2. 12. 2008 15:15
1. 12. 2008 23:55
1. 12. 2008 22:43
1. 12. 2008 22:29
1. 12. 2008 21:40
1. 12. 2008 21:24
ja totizto neviem ci dobre rozumiem, co je spaldova muka.....ja si myslim, ze spaldova je chlebova muka....obdobia muky hladkej..myslim, si pspravne?
1. 12. 2008 21:09
1. 12. 2008 21:04
no a co som sa naucila ako prve...nepouzivat hotovu sypku zmes. moze tam byt cokolvek napisane, ze to ma v sebe uz drozdie, ze je to idealny pomer....neviem...nemam s tym dobru skusenost. a tu je ten prevodnikhttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
1. 12. 2008 20:45
1. 12. 2008 20:30
1. 12. 2008 19:57
Předchozí 1 … 36 37 38 39 40 … 49 Další