Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 13 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Melta nejen ke snídani: Zdravá náhražka kávy se nemusí sladit, nejlépe chutná tradičně připravená a hotová je za chvíli
Nadýchané povidlové Honzovy buchty: Péče o kvásek je základ a dvojité kynutí zajistí dokonalý výsledek
Jak mít v letním horku stále po ruce dostatek chladných nápojů? Pořiďte si výrobník ledu!
2. 12. 2008 19:14
2. 12. 2008 18:23
2. 12. 2008 18:00
chlieb z celozrnnej múky je vždy hutnejší ako chlieb pečený len z pšeničnej múky. Ja vždy pečiem chlieb z 300 g hladkej pšeničnej múky, 100 g pohánkovej múky a 100 - 150 g buď celozrnnej alebo grahamovej múky. Pridávam 2 lyžice sušenej syrovátky. Pečiem na KLASIK-u. Používam výdy 1/3 kocky čerstvého droždia a chlie je výborný, nie hutný. Ale tiež som mala sprvu kadečo, čo sa mi nepáčilo Vložím recept.
2. 12. 2008 16:07
Peču chleby s živým droždím,přidávám do každého žitný kvásek (už ho mám víc,než rok starý ), chlebík pak dýl vydrží vláčný a nedrobí se při krájení.
Kvásek vlastně přidávám i do směsí, které občas kupuju v Lídlu. Chleba je víc nadýchaný a lehký.
2. 12. 2008 15:15
1. 12. 2008 23:55
1. 12. 2008 22:43
1. 12. 2008 22:29
1. 12. 2008 21:40
1. 12. 2008 21:24
ja totizto neviem ci dobre rozumiem, co je spaldova muka.....ja si myslim, ze spaldova je chlebova muka....obdobia muky hladkej..myslim, si pspravne?
1. 12. 2008 21:09
1. 12. 2008 21:04
no a co som sa naucila ako prve...nepouzivat hotovu sypku zmes. moze tam byt cokolvek napisane, ze to ma v sebe uz drozdie, ze je to idealny pomer....neviem...nemam s tym dobru skusenost. a tu je ten prevodnikhttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
1. 12. 2008 20:45
1. 12. 2008 20:30
1. 12. 2008 19:57
Předchozí 1 … 36 37 38 39 40 … 49 Další