Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 35 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 7 minutami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 41 minutami
„Dobry den' u nas bude minestrone polevka a to druhe jeste…“ hazel, před 41 minutami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 8 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 21 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na vláčnou tvarohovou bábovku? Díky triku „3x10“ bude krásně nadýchaná a perfektně ji vyklopíme z formy
Jak připravit dětem luštěniny? Vsaďte na atraktivní vzhled a bylinky proti bolení bříška
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
2. 12. 2008 19:14
2. 12. 2008 18:23
2. 12. 2008 18:00
chlieb z celozrnnej múky je vždy hutnejší ako chlieb pečený len z pšeničnej múky. Ja vždy pečiem chlieb z 300 g hladkej pšeničnej múky, 100 g pohánkovej múky a 100 - 150 g buď celozrnnej alebo grahamovej múky. Pridávam 2 lyžice sušenej syrovátky. Pečiem na KLASIK-u. Používam výdy 1/3 kocky čerstvého droždia a chlie je výborný, nie hutný. Ale tiež som mala sprvu kadečo, čo sa mi nepáčilo Vložím recept.
2. 12. 2008 16:07
Peču chleby s živým droždím,přidávám do každého žitný kvásek (už ho mám víc,než rok starý ), chlebík pak dýl vydrží vláčný a nedrobí se při krájení.
Kvásek vlastně přidávám i do směsí, které občas kupuju v Lídlu. Chleba je víc nadýchaný a lehký.
2. 12. 2008 15:15
1. 12. 2008 23:55
1. 12. 2008 22:43
1. 12. 2008 22:29
1. 12. 2008 21:40
1. 12. 2008 21:24
ja totizto neviem ci dobre rozumiem, co je spaldova muka.....ja si myslim, ze spaldova je chlebova muka....obdobia muky hladkej..myslim, si pspravne?
1. 12. 2008 21:09
1. 12. 2008 21:04
no a co som sa naucila ako prve...nepouzivat hotovu sypku zmes. moze tam byt cokolvek napisane, ze to ma v sebe uz drozdie, ze je to idealny pomer....neviem...nemam s tym dobru skusenost. a tu je ten prevodnikhttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
1. 12. 2008 20:45
1. 12. 2008 20:30
1. 12. 2008 19:57
Předchozí 1 … 36 37 38 39 40 … 49 Další