Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 38 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 20 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 41 minutami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 22 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Přečtěte si Zobrazit více
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole
Silvestrovský přípitek: Jak poznat pravé šampaňské a jak odehnat ranní bolehlav?
Velikonoce 2024: Jak budou otevřené obchody a kdy mají děti prázdniny a dospělí volno v práci. Plánujte svátky včas!
12. 4. 2016 10:37
Dál pracujeme na tom, aby si každý autor receptu mohl oříznutou fotku upravit a ořez posunout dle libosti. Potřebujeme, aby stránka s receptem byla jednotná a tedy každá fotka stejně vysoká.
12. 4. 2016 00:30
11. 4. 2016 21:43
11. 4. 2016 20:43
11. 4. 2016 19:44
11. 4. 2016 18:04
11. 4. 2016 17:35
11. 4. 2016 17:30
11. 4. 2016 17:29
11. 4. 2016 17:29
11. 4. 2016 17:24
11. 4. 2016 16:16
11. 4. 2016 16:16
11. 4. 2016 14:19
11. 4. 2016 13:48
S novým vzhledem,funkcemi a dalšími novotami se i já pomalinku začínám sžívat,ale jde mi to opravdu velice pomalu.Něco mi vyhovuje,něco ne(100 lidí 100 chutí)ale tak to většinou u nových věcí bývá
www.toprecepty.cz-volba barvy:mám po dvou mrtvicích velké problémy s očima a tato barva mi hrozně tahá oči,ale to mírné rozlišení je teď rozhodně lepší,než u původní verze.Na starých Topkách bylo moc příjemné,že jsem si podklad mohla upravit
Chci se zeptat-kdysi jsem byla požádána,jestli mohu do surovin kromě gramáže uvádět i počet kusů(např.250g cibule/2 velké)pro ty,kteří nemají zrovna po ruce váhu.Mám v tom pokračovat i nadále,nebo uvádět jen jednu možnost,buď gramáže,nebo kusy
Ptám se,protože mi volala známá,ať si upravím suroviny u receptu,že v tom mám zmatekhttps://www.toprecepty.cz/recept/45485-zampiony-se...podle kterého se zítra chystá vařit.Původní suroviny byly uvedeny takto-
4 velké žampiony/300g
8 plátků šunky/80g
1 lžíci nakrájených lístků petržele
2 plátky másla/2x50g...atd
Všem,kdo narazí u mého receptu na nějakou nejasnost se omlouvám...
Přeji krásné odpoledne
Předchozí 1 … 39 40 41 42 43 … 82 Další