Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

demi chef...sa mi paci ako dokazes z par sikovne zvolenych slov z obycajneho toastu s dzemom vytvorit nieco neobycajne;-) tento styl som obdivovala v knihe Sakal, tam si nas atentatnik dopriaval v hostincoch gazdovsky chlieb natrety s cestvo namutenym maslom na holandsky styl a zapijal cestvym studenym mliekom a ked si lihal do perin oblecenych v chladivom pasikovom lanovom obleceni, napil sa horucej cokolody naslahanej do hustej peny. je to pekne. potom ten chlieb s posolenym maslom, chuti omnoho lepsie, ked clovek zvoli vhodne opisy.

Jemne opekany chlebik s troskou cerstveho masla a navrseny domacim jahodovym dzemom s kuskami ovocia... nechce sa mi varit, aj tak o chvilu odchadzam do prace

Dnes nedělní oběd knedlo,vepřo,zelo a špenát.Zítra co zbyde.

Tak jsem si dneska uvařila halušky se zelím a uzeným.To jsem si ale spravila chuť.Je to bezva změna po tom sladkém.:-)):-))

Bibi, já to mám v plánu v tom srnčím hřbetu, prý je to super, ale tuhle jsem měla ještě ze zabíjačky v mražáku v necu (bránice) tak to bylo třeba taky spotřebovat.;-)

Já Vám děkuju za příjemné přivítání- hojky jste bezvadný a tleskám Vám! Koukám, že jsem se ocitla mezi tou správnou společností! Počkejte, ještě si užijeme i plno srandy.:-D

Jiřko, už jsem na to taky přišla:-( žížala mi určitě odpustí!:-)

ahojte nove kucharky....no a ja dnes totohttp://toprecepty.cz/recept/2049-kureci-maso-na-na...akurat to robim normalne v trube, no a manzel nesmierne tuzi po niecom jednoduchom, tak mu asi na veceru dam tuto malickosttoprecepty.cz/recept/2770-spagety-aglio-e-olio/
u nas varime v malom, takze skutocne musim byt v kychyni kazdy den, akurat kedze je toho tak na najviac tri porcie, tak to je raz dva. niekedy sa az hanbim, ked vkladam, kazdy bozi den, ze co budem varit.

holky ;-)od rána listuju zde na stránkách jsou super...
prima pokec s vámi a především super recepty:yes:

Vítám Bibinku a jejích 7 pejsků ať jsi tady taky spokojená jako já:-)):-D

Teď si Janko rýpnu,čabraka není od vybusne ale od žížaly:-O,no nic ,ale je to asi hodně velká dobrota,už si jí ukládám!!!:-p:-D

Zdravím Irenku a Bibinku a je fajn, že jste se přidaly ;-):yes: Tady hlady neumřeme :-D

Někdy peču sekanou v srnčím hřbetu, vypadá krásně, dobře se porcuje a nemusí se dělat "šiška". Jen hřbet vymazat a vysypat strouhankou. Vyzkoušejte!;-)

Zdravím nově příchozí, to nás hezky přibývá!:-)Takže, u nás to dnes bude sekaná a bramborová kaše a http://www.toprecepty.cz/recept/3333-cabraka/od vybusne, už se moc těším, mňam!;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie