Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Tak toto byla vecere u nas. Zadny desert. Byla jsem cvicit…“ hazel, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 6 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 19 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přečtěte si Zobrazit více
Jedlíkova cesta kolem světa: Jak chutná kuchyně tam, kde se narodil Ježíšek?
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky
Náš život s celiakií: Jak se mi konečně povedla skvělá tvarohová bábovka bez lepku. Chutná celé rodině
7. 1. 2010 10:31
7. 1. 2010 09:26
6. 1. 2010 12:03
6. 1. 2010 12:00
jitule to vypadá skvěle, to tvé jídlo
6. 1. 2010 10:33
Lasaně podle mého najdete zde http://bucifousek.webgarden.cz/testoviny/lasane-po...
10_780953732.jpg
21.jpg
6. 1. 2010 10:06
2./ Všera jsem vám říkal co budeme vařit. Já mínil a žena změnila. Nakonec bylo kuře na zelí podle "Ekucharky.net". Velká pro mne dobrota. Já to zelí zkrátka miluji. (nafotil jsem).
3./ (A)Doděla jsem ten rybí salát, ale zatím nenafotil. Myslím, že už bude jedlej. HI hi. Je z ořezů kapra. Musí bejt jen maso bez sádla.(to je moc cítit). Když hecháme kapří kůži, je také nutné ji před poslední úpravou sundat. Je moc tvrdá-tak na boty. Kdo má rád ze sladkovodních ryb, tak jsou nejlepšé bílé ryby (cejn,plotice apod.) Jinak cejn má kvantu kostiček a je s nimi moc práce. Na Lipně když berou, jich nachytáte pytel. Pak se hodí na rybí salát(Kosti ocet rozloží)a nebo na karbanátky(při mletí zůstanou kostičky namotané na šneku mlejnku) RUČNÍM. Jak je to na el.kutru-nevím. Někdo udí. Ale to aby byl cejn velkej.(B) Máme rádi ze slanečků (mořských ryb). Ale pozor, mají i uzené. Z toho nám to nejede. Udělal jsem a nikdo to nechtěl. TAK BACHA. (Ještě to ofotím a třeba dám i přesný recept). Václav.
p1060006.jpg
6. 1. 2010 10:02
6. 1. 2010 09:30
6. 1. 2010 09:29
6. 1. 2010 09:17
6. 1. 2010 09:17
6. 1. 2010 09:04
5. 1. 2010 19:19
5. 1. 2010 14:53
ja som dnes ukuchtila fazulovu polievku s pikantnou klobaskou a palacinky na slano plnene spenatom (poliate cesnakovo-smotanovym dresingom).
No a zajtra sa chystam vyskusat toto kuracie maso
www.recepty.pozri.sk/recept-kura-v-bazalkovej-omacke-s-orechami-113
tam ma zlakala hlavne ta omacka vyzera moc moc dobre
5. 1. 2010 14:37
Předchozí 1 … 2107 2108 2109 2110 2111 … 2367 Další