Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 11 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 5 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přečtěte si Zobrazit více
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze
6. 10. 2014 13:57
image_1945429268.jpg
6. 10. 2014 12:39
6. 10. 2014 11:58
6. 10. 2014 11:28
ZuzanaK:já doma taky hranolky nedělám, kolikrát koupím brambory na pohled pěkné,ale pak se třeba rozvaří na ty jejich značky se opravdu člověk nemůže spolehnout.A hranolky kupuji také 1 2 3 do trouby,dám na ně koření:“ Farmářskébrambory“..........
6. 10. 2014 10:39
6. 10. 2014 10:10
6. 10. 2014 09:35
6. 10. 2014 07:59
5. 10. 2014 23:47
5. 10. 2014 19:22
5. 10. 2014 17:44
5. 10. 2014 17:40
5. 10. 2014 16:48
5. 10. 2014 14:16
5. 10. 2014 12:16
Předchozí 1 … 1378 1379 1380 1381 1382 … 2380 Další