Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ maris, před 5 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: U nás se nikdy nevařila, protože maminka jí taky…“ tara23, před 19 minutami
„tara23: Věruš, tak to máš úplně stejně jako můj manžel.…“ MarcelaPa, před 46 minutami
„Hezký pátek, po 3 dnech odpočinku jsem si dneska přivstala…“ tara23, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 56 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přečtěte si Zobrazit více
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
27. 10. 2016 13:43
27. 10. 2016 12:54
26. 10. 2016 20:10
26. 10. 2016 14:56
26. 10. 2016 14:46
26. 10. 2016 13:09
img_20161026_113122.jpg
img_20161026_125202.jpg
img_20161026_125618.jpg
26. 10. 2016 12:58
25. 10. 2016 22:51
25. 10. 2016 13:48
25. 10. 2016 13:27
Jinak,dnes ještě segedín,zitra asi zapečené brambory.
25. 10. 2016 13:25
25. 10. 2016 13:10
25. 10. 2016 09:32
Jaroušku, taky zmrazuji porcičky a synek si je potom bere sebou domů,on tomu vaření pro jednoho moc nedá.
25. 10. 2016 06:17
To nás čeká ještě hodně zmražování, co?
24. 10. 2016 19:09
mmmm...segedín bych si dala
Předchozí 1 … 1055 1056 1057 1058 1059 … 2371 Další