Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko to znám až moc dobře vím jak ti je!!Tomu se…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezké odpoledne. Dnes byly nákupy a já je nějak nezvládla.…“ tara23, před 7 hodinami
„Jana Pá: Jani je mi to moc líto. Prostě to je osud a ten se…“ tara23, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 13 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 17 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování
27. 10. 2016 12:54
26. 10. 2016 20:10
26. 10. 2016 14:56
26. 10. 2016 14:46
26. 10. 2016 13:09
img_20161026_113122.jpg
img_20161026_125202.jpg
img_20161026_125618.jpg
26. 10. 2016 12:58
25. 10. 2016 22:51
25. 10. 2016 13:48
25. 10. 2016 13:27
Jinak,dnes ještě segedín,zitra asi zapečené brambory.
25. 10. 2016 13:25
25. 10. 2016 13:10
25. 10. 2016 09:32
Jaroušku, taky zmrazuji porcičky a synek si je potom bere sebou domů,on tomu vaření pro jednoho moc nedá.
25. 10. 2016 06:17
To nás čeká ještě hodně zmražování, co?
24. 10. 2016 19:09
mmmm...segedín bych si dala
24. 10. 2016 17:56
Předchozí 1 … 1059 1060 1061 1062 1063 … 2375 Další