Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pizza - základní předpis

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 23:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 821 kJ / 1 630 kcal
Bílkoviny49,00 g
Tuky26,20 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,09 g
Sacharidy292,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

satelit

22. 8. 2021 17:03

jenicek: Proč tak expresivně?

Jan Hora Jan Hora

16. 11. 2014 17:30

zizalka009: správná doba kynutí je 24 hodin minimálně :-))

jenicek

5. 4. 2014 17:11

super žrádlo:-):-((

Janina123

13. 11. 2013 14:36

..obávala jsem se těstovité pizzy, jak píše Markéta, protože mi nakynuté těsto přišlo řidší, ale výsledek byl velice dobrý, vyšla mi tenká pizza, dělala jsem jí se žampiony, které jsem lehce podusila na pórku plus koření, posypala jsem sýrem..opravdu dobré, dneska pro úspěch musím zopakovat znova, doufám, že se mi povede jako včera :yes: ..jo a do těsta jsem použila olej místo rostlinného tuku a droždí rozdrobila do mouky, žádný kvásek a těsto krásně nakynulo.

Markéta

13. 3. 2013 14:10

Včera jsem pekla, těsto vůbec není pizzové, je to klasický kynutý koláč na slano, ještě k tomu těsto ani pořádně nevykynulo, ani za hodinu. Není to špatné, ale pizza to rozhodně není. ;-(

Algol

9. 2. 2013 13:50

Výborný recept. Snadné a levné, ta chuť :-) :yes: ...

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

15. 1. 2013 10:47

Jinak mleko do pizzy klasicke nepatri. Je to chleba

A budu plnit klasicky, rajcatova omacka,syr a olivy a nakonec potru po upeceni smesi cesneku,oleje a soli, a krasne to provoni

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

15. 1. 2013 10:46

Tak testo kyne a misto mleka jak davate, tak normalne vodu a olivovy olej trocha a normalni olej a mam skvele etsto,pruzne,nelepi a krasne kyne.

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 2. 2012 21:51

Kate: Můžeš kvásek se špetkou cukru udělat zvlášť - je to větší jistota že je droždí v pořádku. Mně dělává těsto domácí pekárna a tam se droždí rozdrobí na mouku a kvásek se nedělá.;-)

Kate

16. 2. 2012 18:33

A kvásek se nedělá zvlášť?

zizalka009

15. 10. 2010 14:45

Pizza byla dobrá, ale těsto mi nakynulu málo a to ještě za 2 hodiny a ne za 30 minut:-//

aaa

4. 3. 2010 17:55

:no::no::no::no::no::no::no:

Lejdy

9. 2. 2010 15:37

Místo vody jsem tam dala mléko.

Lejdy

9. 2. 2010 15:21

Pizza byla dobrá. Akorát do těsta jsem musela dát 300 ml mléka, protože to bylo moc tuhé.

jitus

5. 6. 2009 13:39

Vypadá výborně,mi pizzu doma zbožnujem.:-p,dávám bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: testo na pizu recept na pizu recepty na pizu recept těsto na pizu pizza recept lívance bez kynutí recept na pizzu pizza recept video smetanový základ recept na těsto na pizu recepty domácí pizza video těsto na pizzu z domácí pekárny domácí pizza video smetanovy zaklad recept recepty těsto na pizu recept na pizzu video pizza na smetanovém základě- recept těsto na pizu recept pizza těsto z domácí pekárny pizza bez kynuti

Suroviny: mouka hladká, droždí, voda, tuk rostlinný, sůl

TopRecepty.cz

Pizza - základní předpis

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KmJ