Bavorský závitek
Bavorský závitek je výjimečná specialita, která v sobě spojuje šťavnaté maso, voňavou náplň a bohatou omáčku. Tento tradiční recept inspirovaný bavorskou kuchyní vás okouzlí svou plností chutí a kombinací ingrediencí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,41 g |
Tuky | 130,17 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 61,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Moje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 25 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 43 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 54 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 4 hodinami
Tématické fráze:
bavorský vepřový závitek,
hovězí závitek,
bavorske zavitky,
závitky,
hovězí závitky,
závitek,
recepty hovězí,
bavorský plátek,
závitky z hovězího masa,
bavorský závitok,
hovězí závitky s rýží,
hovězí závitky recept,
bavorkský zavitek,
závitek z hovězího masa,
bavorský hovězí plátek,
bavorské recepty,
zavitek recept,
bavorské roštěnky,
hovězí závitek s křenem,
recepty hovězí závitky
Suroviny:
roštěná hovězí,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
brambory,
okurky sterilované,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Do šťávy dávám místo mouky víc cibule, jen ji potom mixuju nebo propasíruju, aby muž neremcal. Brambory tam sní, ani to nepozná, když je trochu rozšmelcuju.
Na řezu krásné a ta dřevorubecká porce, to je paráda.