Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 13 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 13 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Salát Nicoise podle Pohlreicha je ideální letní večeře. Doplněný tuňákem chutná fantasticky
Retro vaření s Kristinou: Masopustní vdolky z trouby. Zkuste je podle staročeského receptu!
Jarní detox podle horoskopu: Lvi musí mít čerstvé ovoce, Býkům prospěje salát z mrkve, Kozorohům zelené smoothie
29. 12. 2016 23:41
Zítra zatím nevím, co budu vařit, ale spíš něco jednoduchýho. Budu namáčet fazole na silvestrovskou fazolačku, dělat Bebe řezy a chystat slané tyčinky z listového těsta. Ještě mě lákají listové kousky s pestem a sušenými rajčaty - na silvestrovské pojdání.
29. 12. 2016 21:48
29. 12. 2016 16:28
29. 12. 2016 15:38
29. 12. 2016 13:17
Na té fotce není zemlbaba připálená,to je kakao.Ani nevím,kde jsem to vyčetl....
29. 12. 2016 12:29
29. 12. 2016 12:22
29. 12. 2016 12:21
img_20161228_182801.jpg
29. 12. 2016 09:45
28. 12. 2016 18:34
28. 12. 2016 17:58
28. 12. 2016 16:37
28. 12. 2016 14:16
28. 12. 2016 10:39
27. 12. 2016 21:44
Předchozí 1 … 1034 1035 1036 1037 1038 … 2371 Další