Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ kamila29, před 32 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 42 minutami
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 14 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Začíná rašit medvědí česnek! Kdy a kde ho sbírat a jak jej využít v kuchyni?
Snadný nepečený piškotový dort s ovocem: Zakysaná smetana mu dá svěžest, díky správně vyšlehané šlehačce bude nadýchaný
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
30. 12. 2016 09:35
29. 12. 2016 23:41
Zítra zatím nevím, co budu vařit, ale spíš něco jednoduchýho. Budu namáčet fazole na silvestrovskou fazolačku, dělat Bebe řezy a chystat slané tyčinky z listového těsta. Ještě mě lákají listové kousky s pestem a sušenými rajčaty - na silvestrovské pojdání.
29. 12. 2016 21:48
29. 12. 2016 16:28
29. 12. 2016 15:38
29. 12. 2016 13:17
Na té fotce není zemlbaba připálená,to je kakao.Ani nevím,kde jsem to vyčetl....
29. 12. 2016 12:29
29. 12. 2016 12:22
29. 12. 2016 12:21
img_20161228_182801.jpg
29. 12. 2016 09:45
28. 12. 2016 18:34
28. 12. 2016 17:58
28. 12. 2016 16:37
28. 12. 2016 14:16
28. 12. 2016 10:39
Předchozí 1 … 1034 1035 1036 1037 1038 … 2371 Další