Co dnes uvařit?
Pro inspiraci budu číst vaše jídelníčky a snad se k něčemu vyburcuji. V pátek tu byl celý den syn, tak jsem vařila kuřecí prsa přírodní s bramborovou kaší. Včera jsem si k obědu udělala toast a dojedla zbytek bramboračky no dneska se uvidí. Hezký den.
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
Hodnocení receptu je (16×)
Biskupský chlebíček II
Hodnocení receptu je (57×)
Mate vsichni krasne navareno, netrvalo by me dlouho si vybrat.
U nas vari Italska restaurace ve meste Kingstonu. Jiz mame zamluveny stul. Drive nez zasedneme jdeme povzbudid naseho 13 vnuka v hokeji, tak ze hezky se ochladime u ledu a potom nam vsem urcite bude chutnat.
Moc hezky zbytek soboty preji vsem.
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 7 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 7 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 11 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Co se zásobami hub? Zkuste rychlou smaženici, tradiční kulajdu nebo bedlové řízky
Cukrář Josef Maršálek: Kostka ve skluzu už nefrčí, trendem jsou koláče a babiččiny buchty
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Kuře pečené v máslové marinádě
ivulinka
Hodnocení receptu je 5,0 (211×)