Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky s bílým hlávkovým zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

10. 8. 2014 08:36

Suroviny

Porce: ~6

Nutriční hodnoty

Energie5 244 kJ / 1 253 kcal
Bílkoviny115,80 g
Tuky64,72 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 227 mg
Sodík 7,86 g
Sůl18,90 g
Sacharidy46,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud při smažení snížíme nepřiměřeně teplotu, maso začne pouštět šťávu, škrob se začne matlat a nudličky zmenšovat. Pak nezbývá než přilít sojovku a vodu a dodusit to jako guláš ale už to není ono a prodlouží se i čas vaření na dvojnásobek.

To samé lze s kuřecím masem, úprava se zkrátí asi na 10min.

PL - polévková lžíce

ČL - čajová lžička

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

15. 8. 2014 21:22

Tome,vypadá to prudce jedle:-p:yes::-K
S hlávkovým zelím dusím býčí žlázy,to je také žraso;-):-))

scofiq

15. 8. 2014 11:23

...koukám koukám :-) - "hlávkové zelí" :-)
...OK Italove to tak dělají :-))) co tedy uděláme my??? může být protlak nebo tu hustou šťávu??? :-) díky za odpověď

Tom Beyk

14. 8. 2014 19:00

scofiq:...já vím, že u nás je protlak hustá pasta. V překladu "Passata di Pomodoro" je protlak z rajčat ale ve skutečnosti je konzistence tekuté, tedy hustší, takutá šťáva.(Italové to tak prostě dělají);-)

scofiq

14. 8. 2014 15:19

...promiň ještě dotaz - v receptu píšeš 200ml protlaku a v postupu udáváš rajčatovou šťávu - co tedy??? :-) /myslím, že je to rozdíl, tak se ptám/

scofiq

14. 8. 2014 15:11

...sorry sorry jen jsem se zeptala - možná dej do receptu "zelí hlávkové" abych příště věděla :-))) díky a čau

Tom Beyk

14. 8. 2014 14:04

casino:...pravdu díš, je to podle "Kung Pao" (bez arašídů);-)
...pěkná úprava (foto):yes: (koukám, že Číňani dělají i stoly do kasína :-O)

casino

13. 8. 2014 20:58

Jídlo připomíná čínskou kuchyni:yes:
Zvolil jsem vaření po čínsku:-)
Tepelná úprava trvala 5 minut...:-))
A jak to chutná? Dobře! Co si navařím, to si sním;-)

Tom Beyk

12. 8. 2014 02:54

scofiq:...neumím si to s kyselým zelím představit:-((
ani bych to nezkoušel.

scofiq

11. 8. 2014 10:51

...čau Tome,
malý dotaz: zelí hlávkové nebo může být i kyselé?
ukládám a určitě vyzkouším - 7. bodík putuje :-)

Bibinka

10. 8. 2014 11:49

Tome, paráda a 6.bod:yes:

jirholu

10. 8. 2014 11:37

:-p:-p:yes:

mariana.

10. 8. 2014 10:54

Tak to je fakt super recept. A právě, jak píšeš v poznámce, maso ztratí na chuti, pokud začne pouštět šťávu a to mě se právě většinou daří:-( Mám ráda pěkně opečené. Takže posílám bodík :yes:

danielle72

10. 8. 2014 10:30

To vypadá velice dobře, hned bych si dala :yes::-p:-p

jarda Kadic

10. 8. 2014 08:59

Jo,to bude “žravé“:-p::-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové nudličky vepřové nudličky se zelím vepřové nudličky se se zelím vepřové maso s hlávkovym zelim vepřové nudličky na zelí recepty s bílým zelím veprove v hlavkovem zelí guláš s hlávkovým zelím vepřové nudličky recepty vepřové na hlávkové zelí kuřecí nudličky s hlávkovým zelím recepty z hlávkového zelí vepřové nudličky recept veprova smes s hlavkovym zelim vepřové nudličky a zelí vepřová kýta s hlávkovým zelím vepřové nudličky recept se se zelim recepty z bílého zelí vepřové se zelim s bilym zelim

Suroviny: kýta vepřová, zelí, kapie červená, paprika kozí roh, sádlo, olej, omáčka sojová, zázvor mletý, protlak rajský, ocet, moučka škrobová, sůl, kečup sladký

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky s bílým hlávkovým zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jjrl