Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 18 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Nadja:“ MarcelaPa, před 6 minutami
„Hezké odpoledne, k večeři opeču vinnou klobásu, bude s…“ tara23, před 33 minutami
„Ahojky všem a hezký den. MarcelaPa: tak jsem tu po delší…“ Nadja, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Byliny v kuchyni: Zhubněte pomocí kopřivy! Žahavá rostlina je skvělá na odvodnění
Jak uchovat lečo na zimu: Nejlepší postupy na zavařování i zmrazení zeleninové delikatesy
Jak na dokonalá kuřecí játra krok za krokem: Skvěle chutnají na cibulce, po mexicku i na myslivecký způsob
20. 10. 2022 13:44
20. 10. 2022 13:20
20. 10. 2022 13:11
Podařilo se mi opět koupit dvě líčka, tak z jednoho jsem udělala svíčkovou, Petr ji chtěl s těstovinama. Masíčko se sice musí dělat dlouho, ale stojí to zato - je měkkoučké a chuť má úžasnou. Petr hovězí maso nemusí, ale toto by jedl snad denně.
Jinak jsme v týdnu měli jitrnicový i jelítkový prejt a v LIDLU jsme si v rámci řeckých dnů koupili burek (já ho miluji). Dnes večer bude buřtguláš. Zítra jedeme na chatu, tak snad ještě budou nějaké houby. Už se těším.
20. 10. 2022 13:03
20. 10. 2022 12:40
20221020_122742.jpg
20. 10. 2022 12:10
20. 10. 2022 10:32
20. 10. 2022 09:51
20. 10. 2022 09:05
19. 10. 2022 21:49
19. 10. 2022 19:46
19. 10. 2022 19:36
19. 10. 2022 17:24
19. 10. 2022 16:39
img_20221017_210052.jpg
19. 10. 2022 12:40
Předchozí 1 … 309 310 311 312 313 … 2368 Další