Co dnes uvařit?
A u nás je v oblibě Černá buchta ze Lhotky.
Zbruf - ten výraz také neznám, slyším, či spíš ho vidím poprvé.
Je zajímavé, že se recept na zbruf vyskytuje i zde již od r. 2016 od Johanky128:
Nejak jsem byla cely den v behu, ale stihla jsem uvarit. meli jsme veprovou panenku posypanou italskymi bylinkami a k tomu orzo take s bylinkami a dusene zelene fazolky.
ale kohout to přežil - frajer Ještě donesl syn guláš ze zvěřiny, poslal mu jeho myslím manžela, kamarád, kluci se znají už 50 let, ale já maso ze zvěřiny nevařím, nejím, takže pán to má, uvidíme, co bude Musím přidat moje zdraví, zítra jsem měla jít k paní dr. na kontrolu , tak jsem ji zavolala, zda je to nutné, ale podle výsledku krve mě paní dr. řekla, že jsem v pohodě a jsem objednaná až na září
Vcera jsem udelala palacinky, abychom meli neco sladkeho. Dnes byli jeste k snidani. Jinak dnes vari restaurace. Jdeme slavit 10 a 12 narozeniny nasich dvouch vnoucat.
My vlastne slavime kazdy mesic kdyz je nas tolik
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: je, musím taky zkusit i jiné ovoce nebo to…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Včera jsem naložila žebírka a dnes k večeři jsem je nejdřív…“ tara23, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marcel je to dobrota vid? . Vloni jsem ho…“ tara23, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 9 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 13 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Přečtěte si Zobrazit více
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Zbruf z hovězího masa, jemně pikantní
Johanka128
Hodnocení receptu je 4,5 (6×)