Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 21 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 9 minutami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 5 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Jednoduché dortové krémy: Jak na odlehčený pudinkový nebo moderní bílkový?
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
21. 5. 2010 19:39
21. 5. 2010 19:02
21. 5. 2010 15:46
21. 5. 2010 12:35
21. 5. 2010 09:09
21. 5. 2010 07:09
A čo je podradná ryba ? Tá, ktorá nechutí mne ?
Keď niekedy vidím, v akých vodách sa lovia naše ryby, tak si hovorím, že by som ich tiež nejedla. O čo sú čistejšie naše rieky ? Samá chémia...a žiadny rybár nepovie, že ich jesť nebude.
Ja osobne na hoaxy nereagujem. Nie je nič jednoduchšie ako napísať mail a rozoslať ho. Zvyšok urobia tí, ktorým mail pošlem, krásne sa to šíri do sveta.
A ešte jedna poznámka : veľmi dobre viem, ako sa robí marketing na jednotlivé druhy tovaru.
20. 5. 2010 21:36
20. 5. 2010 21:16
20. 5. 2010 17:03
20. 5. 2010 14:29
Vždy jsem si myslela, že zdravotně závadné věci snad ani nikdo nemůže vyrábět, natož prodávat takové věci, které jsou přímo určené dětem, a to i těm nejmenším. Ale bohužel.
Dříve jsme různé reklamy a varování brali s rezervou a s tím, že jen ovlivňují trh. Např.vajíčka - když jich bylo na trhu málo, tak byla nezdravá a když byl trh přesycen, najednou byla zase moc zdravá.
Ale dnes nikdo neví - teď ti to doporučí a za měsíc někdo zjistí, že je to životu nebezpečné, produkt je stažen z prodejen, možná, že se to náhodou dozvíš i ty a pokud ano, tak to můžeš vrátit. A to je vše.
20. 5. 2010 13:54
20. 5. 2010 12:37
Já jsem po obdržení mailu trochu zapátrala, a informace na odkazované stránce mě uklidnily. http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskod...
20. 5. 2010 09:02
Nezavrhuji tuto rybu z důvodu nějakého nebezpečí pro zdraví.Domnívám se, že kdyby to bylo opravdu nebezpečné nad únosnou mez, tak by se neprodáva. Sám ho ale nejím. Lidé ho hlavně mají rádi kvůli málo, nebo žádným kostičkám stejně jako file. U dětí mají určitou jistotu, že žádnou kostčku tak snadno nespolknou a tím nebudou potíže.
Já raději ryby od nás jako je kapr, nebo i amur(který není sice ryba typicky Česká , ale je u nás pěstovaná)protože jsem patriot-Jihočech,rybář a kostičky mně, ani mým dětem nikdy potíže nedělali. Znám ale mnoho případů u dětí, že rodiče nenaučili své děti jíst ryby a vybírat kostičky, takže dnes u nich je ta situace, že se oškliví nad každou rybou, i lososem, pstruhem atd. a pak to zdravé co je v rybě jim chybí. Je třeba uvážit, PODLE MNE, zda se věnovat dětem při jídle našich ryb a naučit je jíst a nebo ne. A přitom podpořit naše rybářství. Václav.
a-k7r4axc2np-small[1].jpg
pang_3[1].jpg
sanitw2[1].jpg
20. 5. 2010 06:21
19. 5. 2010 22:25
Maris, děkuji za www.adresu, hned jsem si to přečetla.
V mailu mne zarazilo upozornění na karcinogenní látky. Nerada bych dávala něco špatného vnoučatům a Tomášek by se v pangasu ujedl. Bláňa, která ryby nejí,omylem ochutnala (myslela,že jde o kuřecí řízek) a také jí moc chutnal-tak prý ho už bude jíst.
Jsem ráda, že je OK.
1 2 Další