Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 12 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 12 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 12 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 10. 2011 13:30
7. 10. 2011 12:19
7. 10. 2011 11:44
4. 10. 2011 23:23
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...
27. 9. 2011 07:23
27. 9. 2011 02:36
S pařákem zkušenost nemám, ale určitě vyzkouším, je to dobrý nápad
Nevzdávej a klidně se ptej i na blbosti
Jo a i moje dnes již 90.letá mamka se mi kdysi přiznala, jak "vorala" knedle, než se je naučila ke spokojenosti mého tatínka, fakt nejsi sama
26. 9. 2011 21:31
Souhlasím, že kupované knedlíky nejsou většinou valné kvality - kynuté bývají vyhnané práškem a pak se na talíři úplně rozmáčí a bramborové přesně odpovídají Tvému popisu...
Pokud by to bylo jen to rozváření, tak u kynutých by to mohlo být příliš dlouhým kynutím před vařením a u bramborových je to možná nedostatek škrobu v bramborách, dlouhým vařením, nebo se nedávají ihned po dotvarování do vroucí vody a těsto tak řídne. Nevím, jsou to jen mé dohady.... Možná, že děláš všechno tak, jak se to má a zakopaný pes je někde jinde
Nejsem nějak velkou odbornicí přes knedlíky, ale určitě to i s ostatními kuchařkami zkusíme dát dohromady
25. 9. 2011 17:39
25. 9. 2011 15:43
25. 9. 2011 15:07
25. 9. 2011 14:57
Předchozí 1 2