Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 11 minutami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 14:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 13:09
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, potešila si ma,(a určite nielen mňa) svojou…“ Julia Oskerova, před 20 minutami
„Hezký den dnes bramboračka a kuří řízky s bramborem a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani ahojky ten sousedovic klučík je čímánek🤣díky…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
7. 10. 2011 12:30
7. 10. 2011 11:19
7. 10. 2011 10:44
4. 10. 2011 22:23
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...
27. 9. 2011 06:23
27. 9. 2011 01:36
S pařákem zkušenost nemám, ale určitě vyzkouším, je to dobrý nápad
Nevzdávej a klidně se ptej i na blbosti
Jo a i moje dnes již 90.letá mamka se mi kdysi přiznala, jak "vorala" knedle, než se je naučila ke spokojenosti mého tatínka, fakt nejsi sama
26. 9. 2011 20:31
Souhlasím, že kupované knedlíky nejsou většinou valné kvality - kynuté bývají vyhnané práškem a pak se na talíři úplně rozmáčí a bramborové přesně odpovídají Tvému popisu...
Pokud by to bylo jen to rozváření, tak u kynutých by to mohlo být příliš dlouhým kynutím před vařením a u bramborových je to možná nedostatek škrobu v bramborách, dlouhým vařením, nebo se nedávají ihned po dotvarování do vroucí vody a těsto tak řídne. Nevím, jsou to jen mé dohady.... Možná, že děláš všechno tak, jak se to má a zakopaný pes je někde jinde
Nejsem nějak velkou odbornicí přes knedlíky, ale určitě to i s ostatními kuchařkami zkusíme dát dohromady
25. 9. 2011 16:39
25. 9. 2011 14:43
25. 9. 2011 14:07
25. 9. 2011 13:57
Předchozí 1 2