Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 30 minutami
„Jak udelat Smoothie bowl v mixéru?“ Merylas, 16. 7. 2025 19:05
„Zkušenosti s foodprocessorem Kenwood “ Monicurka, 15. 7. 2025 20:00
Poslední příspěvky
„Dobrý deň dievčatá. U nás je ďalší veľmi teplý deň. Na…“ Julia Oskerova, před 30 minutami
„Hezký den dnes ještě polévka kuří vývar a karbanátky…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dobré ráno, u nás dnes bude polievka z mletého mäsa so…“ magdalenka, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 7. 2015 20:51
2. 7. 2015 13:18
25. 6. 2015 11:24
Děkuji za Vaši diskuzi, pár typů mne tu zaujalo a nakonec i přesvědčilo, tak jen doufám, že nebudu zklamaná, a že se splní moje očekávání.
22. 6. 2015 11:05
22. 6. 2015 10:35
21. 6. 2015 19:38
Děkuji
13. 5. 2015 15:31
osobně mohu doporučit litinové pánve. Rozhodně nejlepší na indukční plotny. Jsou sice dražší, ale jak už bylo řečeno, určitě se vyplatí si připlatit. Spoustu informací najdete na www.litinove-nadobi.cz/ a na již zmíněné stránce skeppshult.cz/
15. 4. 2015 13:17
14. 4. 2015 17:52
14. 4. 2015 17:50
Já mám 28 cm a někdy se mi zdá, že bych mohla mít o něco menší.
14. 4. 2015 17:44
Měla jsem nerez se sendvičovým dnem - byla to velká a hluboká pánev, kterou jsem používala snad ze všeho nádobí nejvíc (ale nedělala jsem na ní palačinky, lívance apod.). Když jsem si pořídila indukční vařič, pánev nešlo používat, tak jsem ji odvezla na chatu, kde je také ve stálé permanenci a jsem s ní spokojená.
Na indukci jsem si koupila keramickou - sice velkou, ale poměrně mělkou. Smažím na ní lívance i palačinky celkem v pohodě, jen míchaná vajíčka se mi přichytávají, že po nich musím pánev umývat.
14. 4. 2015 15:59
28. 1. 2015 23:30
22. 1. 2015 21:23
Tak to jedině litinovou, ale bez povrchu (smaltu).
A za mě jedině švédskou - Skeppshult (skeppshult.cz)
17. 1. 2015 17:54
Předchozí 1 2 3 4 5 … 8 Další