Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 minutami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 12. 12. 2025 16:47
Poslední příspěvky
„U nás hovězí na pórku, brknedlíky“ Jajajajaapaja, před 5 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka a řízečky z panenky a…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Dobré ráno, u nás dnes bude vývar z kuracích skeletov,…“ magdalenka, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 3. 2014 19:43
Když už jsem byl u mazání komentářů, tak jsem pročistil i recept "Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou" (http://www.toprecepty.cz/recept/38400-risotto-s-gr...), takže jen do mě.
Komentáře pod receptem mají sloužit hlavně k těmto věcem:
- otázky ohledně přípravy receptu
- nápady na zlepšení a úpravy receptu
- nějaké zhodnocení, jak jste recept uvařili
V komentářích pod receptem by neměly být příspěvky typu:
- hádky, které nikam nevedou
- subjektivní zhodnocení typu "to je hnus, to nikdy nejím"
- pokud je tam něco uvedeno již dvakrát, není nutné to tam psát znovu
Ještě nerad vidím komentáře typu "Jsi tu poprvé, tak se rozkoukej a pak můžeš něco přidat". Každý někdy začínal a rada se dá poskytnout i diskrétně - třeba soukromým vzkazem.
Snad to přispěje k lepší přehlednosti. Děkujeme za pochopení
Předchozí 1 2 3 4