Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 40 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Merylas, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes zeleninová polévka s vločkami a svíčková z…“ Simona Skolakova, před 40 minutami
„Hezký den. Od soboty nám zbyly brambory a tak jsem je v…“ janatka, před 3 hodinami
„agatha_001: Dobrý den, pokud k něčemu takovému dojde,…“ Merylas, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé hot dogy
Přidáno před 3 hodinami
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno před 3 hodinami
Zdravý jetelový sirup
Přidáno před 17 hodinami
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno před 22 hodinami
Guláš na jedničku
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Přečtěte si Zobrazit více
Trápí vás nepříjemná bolest břicha? 7 potravin, které vám od ní rychle pomohou!
Cupcakes: Americké dortíčky jsou hit i v Česku! Jak se liší od muffinů a čím je nazdobit?
Krémová polévka z pečené podzimní zeleniny: Předpečení a kvalitní vývar dodá výraznou chuť i krásnou barvu
3. 3. 2014 21:43
Když už jsem byl u mazání komentářů, tak jsem pročistil i recept "Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou" (http://www.toprecepty.cz/recept/38400-risotto-s-gr...), takže jen do mě.
Komentáře pod receptem mají sloužit hlavně k těmto věcem:
- otázky ohledně přípravy receptu
- nápady na zlepšení a úpravy receptu
- nějaké zhodnocení, jak jste recept uvařili
V komentářích pod receptem by neměly být příspěvky typu:
- hádky, které nikam nevedou
- subjektivní zhodnocení typu "to je hnus, to nikdy nejím"
- pokud je tam něco uvedeno již dvakrát, není nutné to tam psát znovu
Ještě nerad vidím komentáře typu "Jsi tu poprvé, tak se rozkoukej a pak můžeš něco přidat". Každý někdy začínal a rada se dá poskytnout i diskrétně - třeba soukromým vzkazem.
Snad to přispěje k lepší přehlednosti. Děkujeme za pochopení .
Předchozí 1 2 3 4