Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Nadja, před 2 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: milá Simčo, opožděně, o to více a z…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dobrý večer😊, já dnes k obědu udělala fish&chips. Na mlsání…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Dobry vecer, dnes u nas budou konecme kureci kridelka, jdu…“ hazel, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 3. 2014 19:43
Když už jsem byl u mazání komentářů, tak jsem pročistil i recept "Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou" (http://www.toprecepty.cz/recept/38400-risotto-s-gr...), takže jen do mě.
Komentáře pod receptem mají sloužit hlavně k těmto věcem:
- otázky ohledně přípravy receptu
- nápady na zlepšení a úpravy receptu
- nějaké zhodnocení, jak jste recept uvařili
V komentářích pod receptem by neměly být příspěvky typu:
- hádky, které nikam nevedou
- subjektivní zhodnocení typu "to je hnus, to nikdy nejím"
- pokud je tam něco uvedeno již dvakrát, není nutné to tam psát znovu
Ještě nerad vidím komentáře typu "Jsi tu poprvé, tak se rozkoukej a pak můžeš něco přidat". Každý někdy začínal a rada se dá poskytnout i diskrétně - třeba soukromým vzkazem.
Snad to přispěje k lepší přehlednosti. Děkujeme za pochopení
Předchozí 1 2 3 4