Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 14 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„tara23: to si určitě pochutnáte. Já nikdy křepelku ani…“ Nadja, před 14 hodinami
„Hezký večer všem. Jana Pá: a co to máš za umělou…“ Nadja, před 14 hodinami
„tara23: tak tu jsem, Věruš, taky nejedla. Ale myslím, že…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 15 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
5. 5. 2015 22:21
Aby nebyla tmavá.
A s vinnými klobásami to také vyzkuším
Díky Zdeněk
5. 5. 2015 19:59
5. 5. 2015 14:36
5. 5. 2015 11:50
5. 5. 2015 11:20
Jakmile přijdu na alespoň přibližnou chuť těchto záhadných vepřenek z Koruny dám Vám recept.
Mockrát děkuji za pomoc. Zdeněk
4. 5. 2015 22:58
400 g mletého vepřového masa, 1 žemle pokrájená na plátky, mléko, sůl, pepř, mletá paprika a na opékání tuk Iva nebo Isa.
Plátky veky navlhčit mlékem a po nasáknutí rozmělnit. Přidat maso, sůl a koření a dobře promíchat. Tvořit placičky a opéct na tuku.
Snad Ti to pomůže.
4. 5. 2015 20:56
4. 5. 2015 17:20
2. 5. 2015 17:54
http://www.gastroprodukt.cz/products/veprova-plec-...
2. 5. 2015 17:42
Jako první upeče Václavské vepřenky z mletého masa, vzpomínku na oblíbené jídlo z bufetu Koruna na pražském Václaváku.
S Kutnohorskem se pojí dobré pečivo – ať už slané nebo sladké – a kvalitní vepřové maso. To je základem prvního receptu na vepřenky pečené v troubě. K mletému bůčku a plecku potřebujeme ještě trochu mouky, strouhanky, vajíčka a cibuli. Důležitá je majoránka a velmi záleží také na dobrém promísení. Vepřenky jsou výborné jako vydatná svačina nebo lehká večeře s hořčicí, tatarkou, cibulí a pečivem.
Zde je odkaz na vysílaný recept:
http://www.iprima.cz/primavareni/recepty/vaclavske...
2. 5. 2015 16:18
Byla to jejich specialita, trochu jiná chuť i vůně. Zkoušel jsem již přidávat různé ingredience ale nic to nemůže vystihnout, akorát jsem se nepatrně přiblížil po přidání trochy zázvoru.
Díky za vše . Zdeněk
1. 5. 2015 22:06
1. 5. 2015 21:31
1. 5. 2015 20:53
1. 5. 2015 20:22
2068671_.jpg
Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Další