Marokánky
Když není dobře vyhřátá trouba, tak 2,5 až 3 minuty přidám. Když se vyndají jsou ještě měkké, ale když mají lehce červené kraje, tak jsou už upečené, vychladnou a zpevní se. Pak jdou lehce sundat z papíru. Udělájí se z té hmoty 2 plechy na každém 9 kusů, dělám velké, jako z obchodu. Lžíci namáčím do vody , aby se mě to nelepilo při nandávání a roztírání. Kroužky kreslím tužkou předem na papír.
O recept nejde, ty jsou víceméně všechny stejné. Jde mi o to, na KOLIK a jak DLOUHO péct. Když peču na málo, nic se neděje, jakmile dám 150 (a to je skoro u všech receptů, někde bylo i 180 stupnů), tak je to rozteklé, což nechci :(. Tak asi mi není souzeno péct marokánky. Ještě že zbytek cukroví ovládám :)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 7 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 5 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marokánky - měkké a vláčné
Dooga
Hodnocení receptu je 4,9 (39×)