Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 14 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli francouzské…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Hezke odpoledne. U nas bude kureci polevka a zemlovka s…“ hazel, před 10 hodinami
„Hezký pátek. Peču https://www.toprecepty.cz/recept/66172…“ janatka, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 7 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit ten nejlepší slaný závin se zelím: Chuti pomůže klobáska nebo uzené, příprava zelí se neobjede bez jednoho kroku
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle
1. 4. 2023 16:05
31. 3. 2023 21:42
31. 3. 2023 16:24
Záleží v jaké ji chcete použít, pokud jste si připravila prášek z listů, dáte tam objemově 1/3 až 1/2 toho, kolik se dává cukru. Pak je taky možnost použít odvar z listů, tam už je potřeba zkoušet podle množství louhovaného listí. Stévie má trochu hořkou pachuť, takže ji lze nahradit listy sladkolisté maliny, tzv. mrazuvzdorné stévie, ze které se v Číně dělá tradiční léčivý nápoj sweet tea Tian-cha a je bez hořkosti. Obvykle se listy nasuší a rozemelou na prášek, kterým se sladí.
16. 7. 2017 20:23
Dobrý den,
máte prověřeno dávkování na džemy a kompoty? marně brouzdám po netu a nemohu nic najít-všude jenom hotové produkty. Děkuji za případnou odpověď. H
10. 3. 2017 09:42
https://www.mojestevie.cz/vyluh-ze-stevie/
9. 3. 2017 20:05
9. 3. 2017 20:03
Pokud chcete vařit péct se stévií, tak doporučuji udělat výluh a tím sladit. Mrkněte na recepty na www.mojestevie.cz/recepty/, je tu i postup jak udělat výluh. P.
1. 9. 2014 16:18
Naštěstí se už dá koupit - www.geal.cz/profil/169/gealy/geal-aspen-team-stevie-sladka-prasek-100g-99.html
Docela mě zaskočilo jak je 100 gramový pytlík drahý, ale když má vydat za 25 kilo cukru tak to vyjde na stejno a nemusím se s tím tahat z obchodu. Jen je otázka jak se vyrovná moje tělo s dlouhodobou konzumací. Přeci jen na cukr už je několik desetiletí a genarací zvyklé
15. 4. 2013 14:31
15. 4. 2013 13:53
15. 4. 2013 13:52
Díky moc za tip, právě jsem si taky objednala. Hned dvojité baleni nemáte nějaký tip, jak sladit se stévií ve srovnání s cukrem? Hlavněwww.toprecepty.cz bych chtěla vyzkoušet pečení - láká mě jíst buchty s minimem kalorií
27. 8. 2012 08:50
27. 8. 2012 08:22
27. 8. 2012 08:04
27. 8. 2012 07:48
1 2 3 Další