Co dnes uvařit?
Dnes dělám svíčkovou z líček a knedlík z MW. Byla v plánu už v sobotu, ale nějak na ni nedošlo. Tentokrát byla líčka trochu větší, tak jich bylo něco málo přes kilo, ale maso se hodně smrskne, tak porcí zase tak moc není. Přesto jsem dala 3 plátky stranou, že je nechám na příští týden - má přijet i druhý syn, tak aby také měl aspoň kousek.
Dnes už jedeme domů, Petr jde večer do práce. Je sice krásně, na sluníčku teploučko, ale od večera do rána chladno. O půlnoci byly jen 2°C a ráno ještě v 9 hod jsme měli orosená okna.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: môj muž ho vyslovene neznáša, preto varím…“ magdalenka, před 56 minutami
„Nadja: buřt guláš už jsem nedělala opravdu dlouhono…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
„Nadja: Naděnko jak kdo má každý rád můj ex neměl rád…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 10 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Banana split
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přečtěte si Zobrazit více
Fantastické nakládané ředkvičky nahradí nakládačky. Jak postupovat, aby byl výsledek perfektní?
Jak prodloužit trvanlivost čerstvých borůvek? Majitel borůvkové farmy varuje před vlhkostí i skladováním na vzduchu
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Bratislavský vánoční závin
magdalenka
Hodnocení receptu je 4,8 (15×)