Co dnes uvařit?
Dnes dělám svíčkovou z líček a knedlík z MW. Byla v plánu už v sobotu, ale nějak na ni nedošlo. Tentokrát byla líčka trochu větší, tak jich bylo něco málo přes kilo, ale maso se hodně smrskne, tak porcí zase tak moc není. Přesto jsem dala 3 plátky stranou, že je nechám na příští týden - má přijet i druhý syn, tak aby také měl aspoň kousek.
Dnes už jedeme domů, Petr jde večer do práce. Je sice krásně, na sluníčku teploučko, ale od večera do rána chladno. O půlnoci byly jen 2°C a ráno ještě v 9 hod jsme měli orosená okna.
Hermelínová pomazánka na topinky
Hodnocení receptu je (42×)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezky Svatek Matek. Jdeme vsichni k synovi navecer, bude…“ hazel, před 56 minutami
„Julia Oskerova: Juli ty lokše jsou tak krásně namazané, až…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezké pozdní odpoledne, k večeři jsme měli kuřecí křidélka…“ tara23, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Originální jahodové kombinace: Spojte je s bazalkou či pepřem a zažijte nebe v ústech!
„S chutí divočiny“ aneb Poznáváme receptury nejkvalitnějších krmiv Taste of the Wild pro psy i kočky
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu
Bratislavský vánoční závin
magdalenka
Hodnocení receptu je 4,8 (15×)