Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

smazat profil!!!

No, celkem nic mi do toho není, ale udivuje mne, kam se topky posunují, když ani moderátorky si už nejsou jisté, kam až sahají jejich pravomoce při kontrole receptů. Jistě je tu mnoho receptů velmi podobných, asi by se ani kvůli dalšímu receptu na kvásek nic nedělo, není třeba nové uživatelky přísně odradit, to vše je pravda, ale takovýto názor adminů by si myslím zasloužilo i příslušné úpravy v textu, který se objeví při zadání "přidat recept". Jestliže se kritériem stává počet receptů a kritika, i když oprávněná je hodnocená jako sesypání se vos, tak to doporučení zrušte. Pokud jde opravdu jen o i/y a s/z, není nutná koneckonců tedy asi ani nikde na webu popsaná funkce moderátorek, o jejichž existenci se ví vlastně jen "podprahově". Při přesunu k takovéto anarchii jim zřejmě zbydou jen povinnosti.
Jinak - naprostý souhlas se Šrettkou:-//

xjurny: OK, na to lze říct jen - mnoho psů, zajícova smrt. Už několikrát jsem hledala nějaký recept a raději jsem šla na jiné stránky, které jich nemají iks téměř totožných, protože nemám tolik času, abych se každým z nich prolouskávala a porovnávala. Nebo sáhnu po osvědčeném autorovi.

zizala: ale já tu neřeším komentář ohledně toho, že z čtyřdenního kvásku chléb neupeče. Já tu řeším komentáře ohledně používání vyhledávače :-).

xjurny: Nedávno jsme se tu shodli, že zdravou a slušnou kritiku ano. A ejhle, když někdo zdravě a slušně kritizuje - podivný a zavádějící název a upozorní na chybu v postupu - čtydenní kvásek chléb skutečně neupeče :-! - dostane vynadáno.
Bez dodržování pravidel v každé, i sebelepší a sebetolerantnější skupině vznikne anarchie. Vyhraje samozřejmě větší křikloun, ten, kdo si nic nenechá líbit, ani dobrou radu.
A to porovnání s televizemi - když doma zjistíš, že ta, kterou sis zřejmě namátkou vybral, má pokřivený obraz, půjdeš ji reklamovat a budeš rozhořčený. Až někdo zkusí upéct podle receptu na kvásek chleba z mladého, nevyzrálého kvásku, půjde pod recept a bude nadávat, právem. Je to podle Tebe lepší, než když už nyní zkušená kuchařka a pekařka napíše, že recept není dobře napsaný?

srettka: Pravidlo, které by zakazovalo vkládání podobných receptů, tu nemáme. Pokud sem někdo vloží přesnou kopii nějakého receptu, tak ji mažu, ale podobné recepty nevadí.

No a když někdo bude hledat kvásek, najde X receptů a jeden si vybere. Když dnes půjdete do obchodu a budete si chtít koupit televizi, v regálu jich bude 100, ale v podstatě jsou taky všechny velmi podobné.

mám návrh;-)
vypusťme veškerá pravidla, uvolněme stavidla všem receptům i nereceptům, dejme tomu volnost a svobodu, nebo teď je vlastně moderní říkat demokracii, vyhlašme soutěž o web s největším počtem receptů,pějme zde jen ódy pochvalné, chvalme nováčky, aby nám nechtěli utíkat, neužívejme nic, co podobno by bylo se slovem kritika, ať v dobrém či zlém a zapomeňme na dobré rady.. halelůůůja...a přejmenujme to ve finále na topsaigon:-!
Abych pravdu řekla vážení, stojí to tu za h...
Zbožňovala jsem to tu, byla to moje srdcovka,povařit,poklábosit... dnes ale už zajdu spíš ze zvyku, nahlídnu, občas něco připíchnu a mizím...a nejen já.
Nemluví to o ledasčem?

xjurny: fajn. Lenku chvalim, ze se snazi, tvuj pristup (vyhledavat netreba) beru....a slibuju, ze uz v receptech budu davat pozor jen na i/y a s/z.
Usetrili jste mi tim dost prace :-)

Jarda: nemas uplne pravdu, Jardo (spousta zavinu atd.) - kdyz sem budou recepty pribyvat hlava nehlava, bude to tu neprehledna dzungle.
Stacilo, aby Lenka u zmineneho receptu malinko zmenila nazev (at to tak nebije do oci) a treba se podivila nad tim, ze tu uz recept je...nebo ja nevim...ale zareagovala jak maly dite zadosti o smazani profilu.
Pochybuju, ze jsou tu lidi, co se radi hadaji - to jen pisemny projev je neobratnejsi nez ten mluveny a tak to vysvetlovani pod receptem pak vypada jako....hadka? :-p

Já souhlasím s Radkem.A mám k tomu dost důvodů.
1.Každá/ý jednou tady začínal,at se zamyslí,jak ho zde přivítali, jestli špatně,nebo dobře.
2.Sledujte “Prostřeno“.Hlavně to nejnovější.Myslím,že byste se tam některá/ý mohl vidět,jako v zrcadle.
3.Podívejte do vyhledavače,co je tam různých bábovek, závinů atd.
Myslím,že těch důvodů by se našli víc,ale já se tady nechci rozepisovat o tom, proč třeba své recepty, které nejsou mimochodem žádný zázrak, dávám jinam,kde se mě totiž nestane,aby mě napsal: Od čeho máš vyhledávač?-To je tady x krát atd.

Pravda, kanokova123 reagovala ponekud neumerne, ac kritika byla k veci,neb kvasek jako recept jiz na strankach existuje a nazev byl trochu "nepresny". Ovsem stale tu zustava evidentni problem. Prida-li duplicitni recept nekdo z "letitych domorodcu", je vse OK, vzdy se najde nejake diplomaticke reseni, ci nekdo, kdo se ho zastane a dokonce mu prida i body! Jedna-li se o "prespolni", ohen na strese! V receptu ma ovsem kanokas123 i dost velkou nepresnost: ze 4denniho kvasku nikdy kvaskovy chleb nevzejde. Tady ma absolutni pravdu cathleen a v receptu by to chtelo opravit. Ctyrdenni kvasek se hodi tak maximalne na ochuceni kvasnicoveho chleba ci uvareni kysela, to vi kazdy, kdo kvaskovy chleba pece, nebo se alespon nekdy pokousil.

kanokova123: Je Vám 23 let a v tomto mladém věku se zajímáte o pečení chleba a o vaření. Já ve svém okolí nikoho takového neznám a za to Vás obdivuji a zasloužíte podporu. Komentáře o používání vyhledávače a nějakém textu při přidávání receptu nejsou na místě. Vaření je zábava, radost.

kanokova123: Zdravím, pokud si smazání profilu rozmyslíte, budeme rádi a nic mazat nebudeme :-K.

Svetlana: :-)Světluš, napsalas to fakt hezky...s kritikou se tady setkal snad úplně každý.
Jen bych dodala, že ty "vosy" se každá zvlášť ptala a odpověď žádná nebo vyhýbavá......pokud dojdu někam, kde jsem nová, tak se většinou s určitou pokorou rozhlížím a sleduji cvrkot, abych mohla dobře zapadnout a když pak šlápnu vedle, chybu opravím a jedu dál ;-)

kanokova123: Leni, admini profily nemažou jen tak, okamžitě - stačí jim písnout, že zůstáváš.
Žitný kvásek, který jsi sem dala, je tak moc specifický recept, jako třeba ten na Vídeňské řízky - pokud v něm nemáš nějakou větší změnu, vylepšení, je zbytečné ho sem dávat.
A k tomu názvu - vidíš, že se nás divilo víc, stačilo ho upravit třeba na Žitný kvásek "podle mě" nebo tam do nadpisu vecpat :-)) to, že je lepší než s droždím....máme tu i recepty s nadpisy na dva řádky.......všechno je lepší, než se hned naprdnout jak malá;-)

...jedno je jen kolečko u vozíku...;-)...tak neblbni a kanokova 222 taky nevypadá špatně :-)

Svetlana:napsala jste to hezky =) ale to už je jedno už jsem napsala adminům o smazání profilu. raději si tady budu ty recepty jen pročítat...jen jsem si říkala že se mi tady ty recepty hromadí a že bych se mohla s nimi podělit ale k tomu se už nedostanu to už je jedno:-)

kanokova123 nenech se odradit;-)...já si pamatuji, jak jsem dávala jeden z prvních receptů "chlebové tajemství" a taky se na mně holky sesypaly jak vosy;-), jakože už to tady je a ať si prohlídnu recepty apod....překousla jsem to a ráda sem chodím už nějaký ten pátek, i když diskuzí se zúčastňuji už absolutně minimálně...to chce fakt klid a zjistíš, že je to tu fajn, jen některé holčiny trochu nediplomaticky "trvají na svém"...neodhlašuj se, určitě přidávej co se Ti povede a zkus být trošku povznesena nad kritiku...s tou se v životě setkáš milionkrát...:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více