Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
„Hezky den, u nas dnes spanelske ptacci s ryzi a salat ze…“ hazel, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili
Herec Milan Enčev ze Slunečné tají recept na svíčkovou před režisérem. Nám ho ale prozradil!
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
19. 11. 2013 15:00
Jinak - naprostý souhlas se Šrettkou
19. 11. 2013 14:32
19. 11. 2013 14:23
19. 11. 2013 13:57
Bez dodržování pravidel v každé, i sebelepší a sebetolerantnější skupině vznikne anarchie. Vyhraje samozřejmě větší křikloun, ten, kdo si nic nenechá líbit, ani dobrou radu.
A to porovnání s televizemi - když doma zjistíš, že ta, kterou sis zřejmě namátkou vybral, má pokřivený obraz, půjdeš ji reklamovat a budeš rozhořčený. Až někdo zkusí upéct podle receptu na kvásek chleba z mladého, nevyzrálého kvásku, půjde pod recept a bude nadávat, právem. Je to podle Tebe lepší, než když už nyní zkušená kuchařka a pekařka napíše, že recept není dobře napsaný?
19. 11. 2013 13:28
No a když někdo bude hledat kvásek, najde X receptů a jeden si vybere. Když dnes půjdete do obchodu a budete si chtít koupit televizi, v regálu jich bude 100, ale v podstatě jsou taky všechny velmi podobné.
19. 11. 2013 13:14
vypusťme veškerá pravidla, uvolněme stavidla všem receptům i nereceptům, dejme tomu volnost a svobodu, nebo teď je vlastně moderní říkat demokracii, vyhlašme soutěž o web s největším počtem receptů,pějme zde jen ódy pochvalné, chvalme nováčky, aby nám nechtěli utíkat, neužívejme nic, co podobno by bylo se slovem kritika, ať v dobrém či zlém a zapomeňme na dobré rady.. halelůůůja...a přejmenujme to ve finále na topsaigon
Abych pravdu řekla vážení, stojí to tu za h...
Zbožňovala jsem to tu, byla to moje srdcovka,povařit,poklábosit... dnes ale už zajdu spíš ze zvyku, nahlídnu, občas něco připíchnu a mizím...a nejen já.
Nemluví to o ledasčem?
19. 11. 2013 12:52
Usetrili jste mi tim dost prace
Jarda: nemas uplne pravdu, Jardo (spousta zavinu atd.) - kdyz sem budou recepty pribyvat hlava nehlava, bude to tu neprehledna dzungle.
Stacilo, aby Lenka u zmineneho receptu malinko zmenila nazev (at to tak nebije do oci) a treba se podivila nad tim, ze tu uz recept je...nebo ja nevim...ale zareagovala jak maly dite zadosti o smazani profilu.
Pochybuju, ze jsou tu lidi, co se radi hadaji - to jen pisemny projev je neobratnejsi nez ten mluveny a tak to vysvetlovani pod receptem pak vypada jako....hadka?
19. 11. 2013 12:16
1.Každá/ý jednou tady začínal,at se zamyslí,jak ho zde přivítali, jestli špatně,nebo dobře.
2.Sledujte “Prostřeno“.Hlavně to nejnovější.Myslím,že byste se tam některá/ý mohl vidět,jako v zrcadle.
3.Podívejte do vyhledavače,co je tam různých bábovek, závinů atd.
Myslím,že těch důvodů by se našli víc,ale já se tady nechci rozepisovat o tom, proč třeba své recepty, které nejsou mimochodem žádný zázrak, dávám jinam,kde se mě totiž nestane,aby mě napsal: Od čeho máš vyhledávač?-To je tady x krát atd.
19. 11. 2013 12:03
19. 11. 2013 09:50
19. 11. 2013 09:18
19. 11. 2013 07:44
Jen bych dodala, že ty "vosy" se každá zvlášť ptala a odpověď žádná nebo vyhýbavá......pokud dojdu někam, kde jsem nová, tak se většinou s určitou pokorou rozhlížím a sleduji cvrkot, abych mohla dobře zapadnout a když pak šlápnu vedle, chybu opravím a jedu dál
kanokova123: Leni, admini profily nemažou jen tak, okamžitě - stačí jim písnout, že zůstáváš.
Žitný kvásek, který jsi sem dala, je tak moc specifický recept, jako třeba ten na Vídeňské řízky - pokud v něm nemáš nějakou větší změnu, vylepšení, je zbytečné ho sem dávat.
A k tomu názvu - vidíš, že se nás divilo víc, stačilo ho upravit třeba na Žitný kvásek "podle mě" nebo tam do nadpisu vecpat to, že je lepší než s droždím....máme tu i recepty s nadpisy na dva řádky.......všechno je lepší, než se hned naprdnout jak malá
18. 11. 2013 21:46
18. 11. 2013 21:42
18. 11. 2013 21:37
Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další