Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Merylas

suneno: Moc děkuji. Jsem ráda, že recept nezklamal. :-K

Kookina: Kookina: Do frankfurtské polévky se dávají párky, gulášová se vaří z hovězího masa.

káťa: Děkuji, jsem velmi ráda, že recept nezklamal. :-K

Surmei: Surmei: Tak to mě opravdu moc mrzí. V čem konkrétně byl problém? Když jste použila horkovzduch, při jaké teplotě jste pekla?

Pokud má někdo nadúrodu jablek, tak zpracování na mošt je dobrou volbou. Dělávám taktéž, ale opačným postupem. Mošt taky nechávám v chladu do druhého dne usadit a taktéž stáčím hadičkou. Pro jistotu ještě přes cedník s gázou. Mošt ve velkém hrnci zahřívám až na teplotu 85 °C, shora sbírám případnou pěnu. Pak rozlévám do předehřátých sklenic na závit, otřu okraj, zavíčkuju, sklenice položím a takto nechám vychladnout. Je třeba pracovat rychle a stále udržovat teplotu moštu na 85 °C. Dříve jsem taky zavařovala ve sklenicích ve vodní lázni, ale bývaly doby, kdy jsem zpracovávala i 100 litrů moštu a to bych nezvládla. :-K

Potřebovala jsem zpracovat trošku brusinek, tak jsem využila tento recept. Místo do sklenic na povrch, tak jsem dala malinko citronové kůry i šťávy do povařených brusinek s cukrem a úplně nakonec po odstavení i malinko rumu. :-K

Kajkajak: Děkuji za vyzkoušení, hodnocení a přidané foto. :-K

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji. :-K

Kajkajak: Děkuji za vyzkoušení, hodnocení a přidané foto. :-K

Lendiiik: Jelikož moderátorky mají možnost vidět původní vložené recepty a případné jejich další úpravy, tak bych vás chtěla ubezpečit, že v receptu jste opravdu od samého počátku měla SUŠENÉ meruňky.
Důkazem jsou i vámi vložené fotografie, kde jsou vidět.

iveta.kroul: Pro mě taktéž dobrá kombinace. A když nejsou hrušky, tak používám jablka. :-K

iveta.kroul: Díky za zájem o recept. :-K

Naposledy jste si prohlédli