Mražená petrželka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 9. 2017 21:04
Ja sok tiež takto robievala,ale teraz podľa kamošky:umyjem,usuším,nasekám a šup do mrazáku.Keď potrebujem vyberem koľko potrebujem,je sipké a netreba dlabať....ja len toľko :)
18. 7. 2009 15:44
Zdravím,tak já to dělám taky,ale dávám do kelímků od céresu,/sádla/pak jen lžící vydloubnu kolik je potřeba 


13. 7. 2009 08:41
hella a preco toto nemas medzi *udelatkami*...

13. 7. 2009 08:40
Beetty
možná by bylo dobré přidat tuhle radu do kategorie Tipy a triky.Tam to mohou najít i další uživatelé
.Toto dělám též jen nedávám do "formiček",ale do igelit.sáčku,zploštím ho co nejtenčeji a pak jen do pokrmů odlamuji potřebné kousky




13. 7. 2009 08:31
Výbušná, běžela jsem to vyfotít...




13. 7. 2009 08:27
hella a kde je to foto

13. 7. 2009 08:25
Na sekání natí se prodává takovéto udělátko - přidávám foto. Kdysi jsem to dělala stejně, teď už mrazím petrželku jinak a bez práce. Do igelitového sáčku otrhám omyté lístky petržele a dám je zmrazit. Pak sáček vyndám z mrazáku, zmrzlou petrželku v sáčku rukou pomačkám a tím, že jsou na ní i krystalky vody, tím se rozdrobí najemno.
12. 7. 2009 18:52
Beetty,tak to dělávala moje maminka a dělám to podle ní i já, je to hodně úsporný do mrazáku. Dávám bodíka

12. 7. 2009 15:50
Skvělý nápad, o kterém jsem ještě neslyšela
.

12. 7. 2009 14:28
No, asi ještě budu muset na tom světe dlouho vydržet, že mne taková super věcička už dávno nenapadla? No, možná proto, že skoro nekupujeme bomboniéry. Ale dalo by se to určitě udělat i do nádobiček s mřížkou, co je na led. Taky si myslím, že to nezabere tolik místa, jako sáčky, těch mám jeden plný šuplík
Beetty, máš plus


12. 7. 2009 14:17
Nápad opravdu dobrý a zaslouží bodík
Já ale takhle zmražuji leccos v bomboniérových fóliích 



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Přidáno před 8 hodinami

Šafránová smetanová rýže s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 9 hodinami

České buchty s povidly
Přidáno 22. 9. 2023 22:53

Indická luštěninová omáčka Dhal
Přidáno 22. 9. 2023 13:20

Nepečený dezert - jogurt s malinami v čokoládě
Přidáno 22. 9. 2023 09:36

Králík na víně se smetanou a játry
Přidáno 21. 9. 2023 18:27
Právě bylo uvařeno:

Svíčková na smetaně
uvařil/a Nikeša
před 1 hodinou

Tvarohovo - krupicový koláč
uvařil/a Juliekohoutova
před 3 hodinami

Čokoládový dortík z červené řepy
uvařil/a vsobotova@seznam.cz
před 4 hodinami

Cuketová smaženice
uvařil/a Hanina65
před 4 hodinami

Rychlá žampionová polévka
uvařil/a Hanina65
před 4 hodinami

Nakládaný bůček
uvařil/a janatka
před 5 hodinami

Křehký meruňkový koláč
uvařil/a Kaill
před 6 hodinami

Obrácené řízky
uvařil/a lucas77
před 7 hodinami

Italský kvásek Lievito Madre neboli LM kvásek
uvařil/a Lisa444
před 7 hodinami

Tvarohová bábovka
uvařil/a EvaCh
před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: petrželka jak zamrazit petržel petržel do mrazáku jak zmrazit petržel jak zamrazit petrželku petrzelka do mrazaku jak zmrazit petrželku hlíva ústřičná mražená mražená celerová nať hlíva ústřičná mražení mražená hlíva ústřična celerová nať mražená zmrazení petrželky mražená hlíva mražená petrželova nat petrželka recepty jak zamrazit celerovou nat zmražení petřžele co s petrželkou mražení petrželové natě
Suroviny: petrželka, pažitka, libeček, nať celerová, voda,
Mražená petrželka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjg2
11 názorů