Den borůvkového koláče
Kdo by neměl rád borůvky? V létě jich bývají plné lesy a lidé vyrážejí houfně na jejich sběr. Nádoby se sice plní pomalu, ale výsledek stojí za to.… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kdo by neměl rád borůvky? V létě jich bývají plné lesy a lidé vyrážejí houfně na jejich sběr. Nádoby se sice plní pomalu, ale výsledek stojí za to.… Číst dál
Kdo by si chtěl připravit výtečný Bubble tea v domácích podmínkách, bude k tomu potřebovat jen pět ingrediencí. Celkově vyjde příprava levněji než… Číst dál
Ovesné vločky přijdou vhod, pokud chcete mít zdravější jídelníček. Hodí se těm, kdo chtějí zhubnout i těm, kdo mají potíže se zažíváním. Hodně lidí… Číst dál
Na výběr je z většího množství druhů rozinek, liší se dle původu a odrůdy vinné révy, též záleží na dalším způsobu zpracování a sušení. Setkat se… Číst dál
Čokoláda patří k hříšným dobrotám a má nespočet milovníků po celém světě. Aby ne, je to dokonce afrodiziakum a pomáhá spolehlivě zahnat stres a… Číst dál
Pomerančový džus ke snídani je pro mnohé z nás stejným rituálem jako ranní káva. Láhev džusu si lehce můžeme koupit v obchodě, nicméně je třeba… Číst dál
Tento den by měl každý oslavit tím, že si dá bez výčitek to, na co má chuť (pokud mu to zdravotní stav dovoluje). Ti odvážnější mohou dokonce vyhodit… Číst dál
Limonádu v dnešní době seženeme snadno téměř v každé hospůdce. Je to totiž oblíbené sladké letní osvěžení s bublinkami. Věděli jste však, že limonáda… Číst dál
Kdo by neznal hnědou bublinkovou limonádu, která dobyla svět. Nejen svět, dostala se dokonce do vesmíru s americkými kosmonauty. Coca-cola [kokakola]… Číst dál
Přidáno před 48 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Italská polévka: Jak na slavnou minestrone? Chuti prospějí strouhaný sýr i trochu pesta
Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?