Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na trošce oleje si zpěníme cibuli a přidáme na kostky nakrájený prejt, který pořádně prohřejeme, aby se kostky úplně rozmělnily. Chvíli mícháme a pak zalejeme vývarem z vepřových kostí. Pokud máte málo krup, uvařit je zvlášť, nebo rýži, každý, co má rád. Dosolíme, opepříme a přidáme majoránku. Polévku ještě chvíli provaříme.
Zveřejněno 28. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
Moje poznámka
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
Nejnovější recepty
Makovec pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 12 hodinami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 19 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Frana74 před 8 hodinami
Letní kuře z jednoho pekáčku
Eli58 před 10 hodinami
Hrnková bábovka "mrkev-ananas"
wakrim před 11 hodinami
Indiánské plecko
Vladka7155 před 12 hodinami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 12 hodinami
Asijská kachní prsa
Sahula před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 13 hodinami
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 13 hodinami
Okurkový salát
Falcone před 13 hodinami
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 13 hodinami
Tématické fráze:
polévka z jelítkového prejtu,
polévka prdelanka,
domácí prdelanka,
prdelanka z jelita,
polévka z prejtu,
prdelanka z prejtu,
jelítkový prejt,
prdelanka polevka,
recepty na doma,
jelítkový prejt recept,
vareni krup,
vaření krup na zábíječku,
hovězí líčka recept,
prdelanka z jelit,
vyvar z veprovych kosti,
buchta na zabiječku,
jelitková polévka,
jak polévku z jelitkoveho prejtu,
prejt recept,
hovězí líčka
Suroviny:
cibule,
prejt,
vývar,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (40)