Den Crème Brûlée
Crème Brûlée, jak už název napovídá, je s největší pravděpodobností produktem francouzské kuchyně. Název tohoto pokrmu je možné přeložit spojením… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Crème Brûlée, jak už název napovídá, je s největší pravděpodobností produktem francouzské kuchyně. Název tohoto pokrmu je možné přeložit spojením… Číst dál
Mléčnou čokoládu využijeme v řadě receptů. Uplatníme ji třeba při vytváření sladkého dortu s čokoládou, skvěle chutnají také americké jednoduché… Číst dál
Lasagne je možné stejně jako ostatní těstoviny připravit na mnoho způsobů. Společné jim jsou jednotlivé vrstvy těstovin prokládané různými surovinami… Číst dál
Cheesecake najdete v nabídce snad každé cukrárny široko daleko. Pravý cheesecake má svůj původ v New Yorku, kde spatřil světlo světa na počátku 20.… Číst dál
Avokádo má v kuchyni velmi pestré využití, jde o velmi všestrannou ingredienci. Můžete si jej vychutnat ve slaných pokrmech, ale i salátech či… Číst dál
Vodní meloun je plodem teplomilné lubenice obecné, která má svůj původ v severní Africe, ale k nám se dnes meloun pravidelně dováží z oblastí jižní… Číst dál
Oříšky jsou bohaté na zdravé tuky, bílkoviny, vitaminy a minerály. Obsahují esenciální mastné kyseliny, jako jsou omega-3 a omega-6 mastné kyseliny,… Číst dál
Víno je alkoholický nápoj z moštu z vína nebo z klasických hroznů. Kvašením cukrů v plodech hroznového vína vzniká alkohol, který ve víně tvoří cca 9… Číst dál
Sušenky mají svůj původ v Persii, kde se údajně připravovaly již v 7. století. Čokoláda je mnohem starší a bylo tedy jen otázkou času, kdy se stane… Číst dál
Rozličné druhy hořčice jsou nedílnou součástí spíží a lednic většiny domácností. Díky jejich dlouhé životnosti je máme vždy po ruce. Kromě toho, že… Číst dál
Ústřice jsou mořští živočichové, rod čeledi ústřicovitých. z nichž nejznámější je ústřice jedlá. Ústřice zaujímají mezi mušlemi a korýši výjimečné… Číst dál
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Robin z MasterChef Česko nám poskytl recept na svoji rajskou a říká: Hlavně chci být dobrý člověk, nemusím vyhrát za každou cenu
Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!