Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

Reklamy by se měli ukázat, jenom když nejste přihlášeni. Jestli se ukazují, když přihlášeni jste, tak to je technický problém, asi skřítek redakční. :-D:-D:-D

daninako: obrať se na adminy. Já reklamu nemám.;-)

mirca32: Než konkrétní potraviny se spíše doporučuje obecně zdravá strava a životní styl. Ale určitě jíst hodně zeleniny, ovoce které neobsahuje tolik cukru, jogurty apod. Mně se ale nejvíce osvědčil přípravek Diapil, ten obsahuje různé přírodní látky a cukr se opravdu snížil. Výrazně to bylo znát po měsíci užívání, ale beru ho preventivně i dál.

Chápu že reklamy jsou potřeba aby stránky mohly existovat, ale pokud nemohu nikam kliknout aniž by vyskočila reklama, ztrácejí tyto, jinak moc fajn stránky svůj smysl. Klidně bych si zde zaplatila fungováni bez reklam, protože co se děje v poslední době, je prostě neúnosné. Nic nenajdu, všude skácou jen reklamy. Jsem znevhucená.

janahlavinka: Stačí i "lógr", pokud je ho víc. Vyndám sedlinu z kávovaru, přesypu ho do misky a misku postavím do kuchyně. Velmi pomůže i v ledničce.

Osvědčilo se mi:
Ocet
Pokud se nepříjemného zápachu nezbavíte, dejte do místnosti, kde se smažilo, misku s jablečným octem smíchaným s jedlou sodou a kávovou sedlinou. Otevřete okna, nechte vzduch proudit a nechte tyto ingredience, které pach účinně pohlcují, vykonat svou práci.

uklizenydomov.cz/jak-se-zbavit-zapachu-ze-smazeni/

janahlavinka: Já dávám na sporák do rendlíku s vroucí vodou celou skořici a do pánvičky s malým množstvím tuku pár kousků pokrájené mrkve(rada od mé babičky):-8
Na internetu jsem našla také nějaké dobré rady,tak snad se budou hodit;-)www.bydlimekvalitne.cz/jak-se-zbavit-zapachu-ze-smazeni-pomuzou-avivaz-skorice-i-obycejny-ocet

Taky jsem řešila tento problém, ale vyřešila, mám spíž s oknem, pod ním je skříňka na míru a na ni je jednoploténka na smažení placek, palačinek a klasická fritéza. Takže otevřu okno a pustím přídavný ventilátor a smažím vesele. Zavřu dveře, občas jdu na kontrolu.Taky mi vadila hučící digestoř a nelibý pach v kuchyni.

Blíží se vánoční smažení, tak by mě zajímalo, jestli máte nějaký zajímavý tip na neutralizaci pachů ze smažení, přeci jen člověk nemusí celý večer větrat. Četla jsem třeba vařit v hrnci vodu s citrónem.

Máte nějaký osvědčený postup, jak se zbavit červeného zabarvení vařečky? :D Nechce to nijak slézt a vyhazovat ji kvůli tomu nechci.

Moc děkuji za stolní kalendář s recepty na rok 2024. Mám z něj ohromnou radost. Je to každoroční milý dárek k Vánocům. Krásné svátky přeji. :-D

Za kalendář a časopis moc děkuji:-):-KVšem přeji hezký předvánoční čas:-K

Děkuji za kalendář a za časopis:-K

Krásný adventní podvečer, chtěla bych moc poděkovat za kalendář, je ostatně jako každý rok, moc povedený. Děkuji přeji klidný adventní čas.

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 40 sekundami

„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 3 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více