Nové příspěvky diskuze

        Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední
  • Dajda: Já umím ocenit recept, pokud se mi líbí a je mi opravdu jedno, o koho jde. Pravda, tady u vás to tak často nebylo, ale přece jen ano. Ne, opravdu tam nemáte nic, co bych neznala.. Ale i kdyby ano, zastavím se u receptu, přečtu si ho..a nemelu dokola hlouposti jen abych jiného uživatele urazila. Tím, že se dlouho svými komentáři a nekonečnými diskuzemi motáte kolem jednoho, jak píšete chronicky známého receptu, docílíte pouze to, že ho dostanete do TOP 10! :-D. Lidi zajímá o co jde, a řeknou si, sakra, to neznám a asi to nebude špatné, když je kolem toho tolik řečí!! Tak už se jednou dostal do TOP 10 recept Pečené kuře na talíři, které jsem přidala a zjistilo se, že tady už je. Do té doby ono spálené kuře nikoho nezajímalo, ale tím, že jsem ho přidala já, začali všichni bodovat to spálené, aby mi ukázali..co já vím, co? :-D:-D:-D. A tak jsme měli v TOP 10 nádherné, mírně přičmoudlé kuře .. Tak to tady funguje;-)

  • Jana Dorazinová-Remková: Potom mě opravdu těší, že jste si oblíbila tolik mých receptů. Že bych přidala přece jen něco, co není všeobecné známé:-? :-O

  • Dajda: No, vy rozhodně ano!! :-D:-D:-D:-D. Jen pár lidiček z těch, co mi dali body znám, ostatní neznám, nikdy jsem je neviděla. Přiznávám se k tomu, že pokud mne o to někdo požádá, přidám mu odkaz sem na Toprecepty na tento recept. Nic víc, nic méně a pokud vím, neregistrovaní bodovat nemohou, nebo se pletu?? A pokud se někteří z nich sem i díky mně zaregistrovali, tak si myslím, že jsem udělala dobrou službu Topreceptům, nebo ne? :-D:-D:-D:-D Proč mailem?? Copak vy každému na potkání dáváte email? Já tedy ne..

  • Jana Dorazinová-Remková: Vytočil? Vždyť se k tomu sama přiznáváte: Přece nebudete něco číst, hledat, hlavně když sem dáte recept pro své přátele! My ostatní jsme Vám úplně ffuk! Tak proč jin ho nepošlete mailem, když o něj tolik stojí? ;-)

  • přesouvám další nesouvisející komentáře:

    maris 9. 10. 2018 12:10:03 :
    Jana Dorazinová-Remková: včera v 18. 38 hosta upozorňuje na to, že diskuze byla přesměrována a dává i odkaz.
    Předpokládám, že Wikki, než napsala komentář, se seznámila s tím, o co vlastně jde, aspoň většina lidí to tak dělá;-):-8. Proto nevím, proč bych ji já měla někam přesměrovávat;-):-)
    3 0

    Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)9. 10. 2018 11:52:43
    maris: Musíš ale autorku přesměrovat na diskuzi, aby se podívala na ty "kladné" komentáře. Ne tady, kde už nejsou..
    0 2

    maris 9. 10. 2018 09:19:03
    Wikki: tady ale recept nikdo nekritizuje, naopak. Přečti si komentáře pozorněji;-):-)
    8 0

    Wikki9. 10. 2018 08:16:58 smazat
    Jsem ráda za připomenutí receptu, taky dělám s Herou. Dobrý recept se tady vždy setká s kritikou. :-D
    1 6

    Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)9. 10. 2018 07:06:32
    Dajda: to snad ani nebudu komentovat..

  • Přesouvám opravdu výživný komentář, který mne hned z rána opravdu vytočil :-(

    Dajda9. 10. 2018 05:36:59
    Jana Dorazinová-Remková: Takže vlastně nejde o to, aby se k uživatelům tohoto webu dostal nový neznámý recept, ale navzdory diskuzi opět jenom o lajkovací party, o ego, o nezájem, co si myslí druzí ......


    6 1

  • Přesunutá diskuze od receptu https://www.toprecepty.cz/recept/58127-testo-temer...

    Eja578. 10. 2018 18:28:38
    casino: Nezklamali:-D



    casino8. 10. 2018 18:02:47
    Eja57:
    Tady by bylo lze bez ruměnce použíti profláklého rčení: Ač máslo nemá bratra, tak Héééra je rodná sestra másla :-8
    No a ke komentářům Jana Dorazinová-Remková: se vyjádřím, až bude diskuze odkloněna...;-)
    Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)8. 10. 2018 14:05:15
    hosta: No, právě, že mne uživatelé FB prosili, abych ho zde vložila a já, abych to každému nevypisovala pořád dokola jsem to udělala a vždy pošlu jen odkaz. Je to tak lepší.
    Cassino šlape na palce všem, takže proč bych jednou nemohla já?? Co je a není v tuto chvíli irelevantní, je mi opravdu jedno.

    hosta(moderátorka)8. 10. 2018 12:49:12
    Jana Dorazinová-Remková: jen co jsem v rychlosti našla, je jich tu totožných min. 13 - stačí zadat podle surovin "hera, mouka, tvaroh" a už se to valí:-) - to jen pro případ, že nevíš, jak podle surovin hledat. Možná, že v tvých přátelích na fcb mnozí ten recept opravdu neznají, tady ti novější či méně zkušení možná také ne. Proto není nic proti ničemu, že je tu ten recept počtrnácté - a motat do toho, komu kdy Casino šlápl na palec je naprosto irelevantní.

    Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)8. 10. 2018 12:29:09
    hosta: Kolik je zde na Topreceptech receptů?? Kdysi jsem i věděla, kde to najít, dnes nevím. Je pravděpodobné, že už jsem podobný, nebo stejný recept komentovala, nepamatuji si to. Nemám hlavu jak pátrací balón a nejsem schopná najít podobný. Donedávna to nešlo ani podle surovin, teď nevím. Vím ale určitě, že mnozí lidé tady ten recept vůbec neznají. Našla jsem takových minimálně 50 na FB. Denně už asi 10 dní mi chodí vzkazy s prosbou o tady ten recept. A já jsem ho možná někdy už dělala, ale nevzpomenu si, jestli určitě. Momentálně mi přišel vhod, protože potřebuji vymyslet něco slaného na párty pro 14 lidí. Přemýšlela jsem několik dní, jestli ho zde přidat, nebo ne, protože casino je nesmrtelný. Toprecepty přišly o jednu skvělou kuchařku i díky němu, o Romanu Rubášovou. (Ruby Rom) myslím. Není to škoda? Proč se pořád dokola hádat o tom, co tady je a co tady není??


    hosta(moderátorka)8. 10. 2018 11:12:33
    casino: je fakt, že vkládání úplně stejných receptů bez jakékoliv obměny mi způsobuje vnitřní pnutí, asi jako mnohým dalším. A ještě mnohem víc u kuchařů, kteří byli téměř u zrodu těchto stránek a pamatují - a vyznávali - že to bývalo jinak. Takže ano, ničemu to nevadí, ti, kteří se s tím stále nesmířili už poznali, že je to zbytečné .... ano, opakování je někdy matka moudrosti - a vždycky otec sériové výroby...:-D
    Fakt krásná fotka a sice notoricky známý, ale stále výborný recept:yes:


    Dajda8. 10. 2018 10:42:28
    casino: Ach Casino, za chvíli se nepochybně dozvíš, že opakování je matkou moudrosti a tady se podporuje, a Tys to stále ještě nepochopil§ :-D Nicméně souhlasím, že tohle těsto je opravdu poklad a jde z něj udělat leccos.


    casino 8. 10. 2018 09:09:35
    "Těsto téměř na cokoliv ze tří surovin"
    No, spíše stačilo tu překrásnou fotečku přidat k nějakému STEJNÉMU receptu z mnohých zde uvedených, leč opomněla jste zmínit i přepychové, zhusta tvořené, tyčinky ;-)

  • Osobně jsem jich pár vyzkoušel a už bych nekupoval- mnohem lepší mi přijde nějaký lepší smoothie mixér. Štáva je moc dobrá, pokud použijete správné suroviny...jen je třeb počítat s tím, že je rozmixovaná i dužina, ale ta není téměř cítit.

  • Musím říct, že jsem elektrické grily moc nikdy nemusel, ale manželka ho koupila minulé vánoce a teď si jej nemůžu přes zimu vynachválit (v létě samozřejmě není co řešit- to griluju venku na klasickém grilu na dřevěné uhlí)

  • Nela T. Nela T.(neregistrovaný)

    Jak jste dopadli s tím testováním náplastí? Je v nich nějaký rozdíl? Na různých detox webech jsou dost drahé, ale na decodoma jsem našla levnější a to složení se zdá být stejné. Co si o tom myslíte? Zde to složení: https://www.decodoma.cz/Detoxikacni-naplasti-32-ks.html

  • Nadja: kolik palačinek na 1 strávníka ???
    Díky:-K
    Jsem to ale ťululum:-//
    U palačinek samozřejmě není nic jednoduššího, než podat hostu tolik kusů, kolik jen si bude přát. No, pokud se ale sejdou žrouti v množství větším než malém, tak to asi trošku nabourá "meníčka" (fuj to je slovo, ale na rozdíl od "menu" je výstižnější). D Snad si s tím EET poradí;-)
    Dnes jsem zkoušel rýžový nákyp se švestkami... Poněkud jsem přesušil trnky (kulantně řečeno - jsou totiž jako kámen), tak jsem si ověřoval, že v kaši změknou i bez namáčení. Jj, změknou:yes: Tady ale už host asi nebude mít možnost volby, leda bychom nákyp prodávali na váhu, že.
    No jo, no... všechno jde, jen chtít, že. Ale taky bychom se z toho mohli zbláznit, že :-D

  • casino: kolik palačinek na 1 strávníka ??? To je různé - v restauraci podle množství Kč, které chcete vynaložit. Doma podle toho, jaké množství se mi chce smažit, tj. jak dlouho vydržím stát u plotny.
    U nás se to liší podle toho, pro koho jsou palačinky určeny - pro vnučku cca 5 palačinek s grankem nebo se skořicovým cukrem, pro vnuka cca 8 ks s marmeládou a syn si vezme tak 1-2 ks s marmeládou jen tak pro chuť.

    Palermo: ;-) pro Vaše účely je asi nejlepší pečivo z kynutého těsta.
    https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?kategori...
    Já ráda dělám litý koláč https://www.toprecepty.cz/recept/11124-kolac-kynut...

  • Ilona Janková Ilona Janková(neregistrovaný)

    spagetka: Dobrý večer, chci se zeptat ohledně Vašeho receptu na žlučníkové kameny. Píšete, že čaj děláte z několika bylinek - dílů. Ty díly myslíte jako malé lžičky, nebo jaká odměrka? Děkuji Janková

  • Do jisté míry bych navázal na Palermo:
    Hledám obecně známé, ale v pohostinských službách neotřelé recepty, především pro udřené úředníky. Nebo snad znáte velkoměstské bistro, kde vám po dršťkovce nabídnou obyčejné pocukrované "amolety" s džemem? Nebo v pátek totéž po, nebo přímo ke kyselici??? :-8
    Mám ověřený rcp; dokonce jsem si půjčil (naštěstí nekoupil:-(( profi el. palačinkovač, ale nezvládám ekvilibristiku s dřevíčkem:-// tak se vrátím k litinovým pánvím...
    Nikde mi ale nelze nalézt odpověď, takže dotaz zní:
    Vezmeme-li za bernou minci 100 g hmotnost 1 ks palačinky s džemem (tvarohem, čokoládou, popř. i po slanu), tak kolik kusů by měla být 1 porce pro genderově nerozlišovaného konzumenta?
    Děkuji :-K

    P. S.
    Na Palermo: uvedených 210 g mouky dávám 1 ks vejcete :-)

  • Denisa Křiváková Denisa Křiváková(neregistrovaný)

    Jan: Podívejte - elektrický gril se hodí jindy, než plynové. Elektrický gril se vám vyplatí v kuchyni, pokud si chcete maso ugrilovat i v průběhu roku, kdy se nedá grilovat venku na zahradě, třeba v zimě. Kvalita masa tím netrpí, jen tedy nechytí správné kouřové aroma. Ale jinak je to rovnocenné a já mohu elektrický gril jen doporučit. Možná by vám pomohlo si to nastudovat, například zde: https://vas-pomocnik.cz/grily/ :)

  • 1 2 3 4 5

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo