Nutriční hodnoty (Bábovka Ing. Petr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 361 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 179,92 g |
– nasycené | 21,40 g |
– nenasycené | 146,78 g |
–– mononenasycené | 104,18 g |
–– polynenasycené | 42,60 g |
––– omega 3 | 12,38 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 442,20 g |
– cukry | 216,40 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |