Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka Ing. Petr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 361 kJ /
3 672 kcal
Bílkoviny61,16 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,00 g
Tuky179,92 g
– nasycené21,40 g
– nenasycené146,78 g
–– mononenasycené104,18 g
–– polynenasycené42,60 g
––– omega 312,38 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy442,20 g
– cukry216,40 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.