Nutriční hodnoty (Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 41,33 g |
– nasycené | 7,48 g |
– nenasycené | 31,60 g |
–– mononenasycené | 24,59 g |
–– polynenasycené | 7,01 g |
––– omega 3 | 2,99 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 20,84 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |