Nutriční hodnoty (Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 41,33 g |
| – nasycené | 7,48 g |
| – nenasycené | 31,60 g |
| –– mononenasycené | 24,59 g |
| –– polynenasycené | 7,01 g |
| ––– omega 3 | 2,99 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 7,96 g |
| Sacharidy | 20,84 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |