Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, mrkve a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 392 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
| Tuky | 0,91 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 10,02 g |
| – cukry | 5,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené řepy (větší bulvy) | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| cherry rajčata | Rajčata cherry |