Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, mrkve a celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie392 kJ /
94 kcal
Bílkoviny4,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky0,91 g
– nasycené0,24 g
– nenasycené0,64 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 288 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy10,02 g
– cukry5,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy (větší bulvy) Červená řepa čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rukola Rukola čerstvá
cherry rajčata Rajčata cherry

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.