Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, mrkve a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 392 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 0,91 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 10,02 g |
– cukry | 5,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené řepy (větší bulvy) | Červená řepa čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rukola | Rukola čerstvá | |
cherry rajčata | Rajčata cherry |