Nutriční hodnoty (Drbanice - jihočeský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 157 kJ / 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
| Tuky | 2,75 g |
| – nasycené | 0,65 g |
| – nenasycené | 1,08 g |
| –– mononenasycené | 0,43 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 153,10 g |
| – cukry | 10,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středně velkých syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 4 4 středně velké vařené brambory - vařím si je o den dříve | Brambor zimní | 200 g |
| 2 hrsti 2 hrsti krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
| 2 hrsti 2 hrsti hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
| půl lžíce lžíce másla nebo oleje | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 nakrájené rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |