Nutriční hodnoty (Ovocný táč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 512 kJ / 4 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 199,47 g |
– nasycené | 33,56 g |
– nenasycené | 153,00 g |
–– mononenasycené | 109,58 g |
–– polynenasycené | 43,42 g |
––– omega 3 | 12,47 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 559,29 g |
– cukry | 159,49 g |
––– laktóza | 12,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
40 g 40 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
10 lžiček 10 lžiček cukru krystal | Cukr bílý | 60 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
meruňky, broskve, borůvky, švestky apod. | Švestky čerstvé | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 75 g |
4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |