Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný táč s drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 512 kJ /
4 425 kcal
Bílkoviny88,07 g
– z toho živočišné bílkoviny26,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,00 g
Tuky199,47 g
– nasycené33,56 g
– nenasycené153,00 g
–– mononenasycené109,58 g
–– polynenasycené43,42 g
––– omega 312,47 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 719 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy559,29 g
– cukry159,49 g
––– laktóza12,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
40 g 40 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 40 g
10 lžiček 10 lžiček cukru krystal Cukr bílý 60 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
meruňky, broskve, borůvky, švestky apod. Švestky čerstvé
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce cukru moučky Cukr bílý 75 g
4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 30 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.