Nutriční hodnoty (Dort a krémové růže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 19,36 g |
| – nasycené | 2,73 g |
| – nenasycené | 13,77 g |
| –– mononenasycené | 9,81 g |
| –– polynenasycené | 3,96 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 69,90 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 40 g 40 g cukr krupice | Cukr bílý | 40 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| vanilkový krém | ||
| potahovka varna | Fondán |