Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso na ohni (hanger/flap steak))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 573 kJ /
615 kcal
Bílkoviny106,50 g
– z toho živočišné bílkoviny106,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky21,00 g
– nasycené9,30 g
– nenasycené9,55 g
–– mononenasycené9,05 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hanger steak Hovězí roštěnec 500 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.