Nutriční hodnoty (Maso na ohni (hanger/flap steak))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 21,00 g |
| – nasycené | 9,30 g |
| – nenasycené | 9,55 g |
| –– mononenasycené | 9,05 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hanger steak | Hovězí roštěnec | 500 g |
| sůl | Sůl mořská |