Nutriční hodnoty (Maso na ohni (hanger/flap steak))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 21,00 g |
– nasycené | 9,30 g |
– nenasycené | 9,55 g |
–– mononenasycené | 9,05 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hanger steak | Hovězí roštěnec | 500 g |
sůl | Sůl mořská |