Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampión holanďan

Žampiony můžeme vařit, smažit, plnit i zapékat. Jsou skvělou volbou v situaci, kdy potřebujeme mít rychle uvařeno. Pokud plníme jen hlavičky, složení náplně můžeme libovolně upravovat, případně nožičky do náplně nasekat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 39 min Doba přípravy: 14 min Doba tepelné úpravy: 25 min

39 min (14 min příprava + 25 min tepelná úprava)

24. 9. 2023 15:11

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 509 kJ / 839 kcal
Bílkoviny73,61 g
Tuky52,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 2,70 g
Sůl6,67 g
Sacharidy17,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako náplň můžete koupit hotovou směs na holandský řízek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žampióny, sýr strouhaný, vejce, cibule, majoránka, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Žampión holanďan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Q3M