Nutriční hodnoty (Odlehčený nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 349 kJ / 1 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,54 g |
| Tuky | 20,96 g |
| – nasycené | 7,95 g |
| – nenasycené | 10,99 g |
| –– mononenasycené | 4,58 g |
| –– polynenasycené | 6,41 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 27,90 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 382 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 244,05 g |
| – cukry | 26,92 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jáhel | Jáhly | 300 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| hnědý cukr popřípadě i trochu vanilkového | Cukr třtinový | |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 2 plátky 2 plátky ananasu | Ananas zavařený | |
| banán | Banán čerstvý |