Nutriční hodnoty (Sloní žrádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 342 kJ / 1 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 111,50 g |
| – nasycené | 37,42 g |
| – nenasycené | 72,26 g |
| –– mononenasycené | 32,88 g |
| –– polynenasycené | 39,38 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 5,07 g |
| Sůl | 12,05 g |
| Sacharidy | 78,80 g |
| – cukry | 57,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| 500 g 500 g měkkého salámu | Měkký salám | 500 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| okurky sterilované | Okurka salátová čerstvá |