Nutriční hodnoty (Kuře s houbami na pomerančích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 101 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,46 g |
Tuky | 34,64 g |
– nasycené | 6,23 g |
– nenasycené | 28,23 g |
–– mononenasycené | 23,72 g |
–– polynenasycené | 4,51 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,97 g |
– cukry | 16,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
300 ml 300 ml drůbežího vývaru (kostka) | Vývar kuřecí | 300 ml |
nastrouhaná kůra z 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
šťáva ze 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
150 ml 150 ml sherry nebo jiného dezertního vína | Sherry | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce worchestrové omáčky | ||
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |