Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulový chlebíček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 617 kJ /
2 298 kcal
Bílkoviny38,11 g
– z toho živočišné bílkoviny22,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,38 g
Tuky184,00 g
– nasycené94,42 g
– nenasycené80,63 g
–– mononenasycené63,23 g
–– polynenasycené17,40 g
––– omega 30,43 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy118,00 g
– cukry101,45 g
––– laktóza16,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 g 25 g moučkového cukru Cukr bílý 25 g
125 g 125 g změklého másla Máslo kravské 125 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 150 g
125 125 prosáté hladké mouky Mouka pšeničná hladká
půl půl prášku do pečiva (tj. 6 g) Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce mletých mandlí (loupaných) Mandle loupané mleté 45 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného levandulového květu (pokud máte, tak samozřejmě raději čerstvý)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.